Betta på Premier League

publicerad 30 oktober 2020

Premier League har precis dragit igång igen, något som de flesta fotbollsfans älskar. Denna fartfyllda fotbollsliga kommer förhoppningsvis att bjuda på den spänning som alla fans är vana vid, tillsammans med skrällar, action och massvis med mål.

Det finns få fotbollsligor i världen som drar till sig lika mycket spelare som Premier League, något som säkerligen kommer att gälla för säsongen 2020/2021 också. Nedan går vi igenom vilka odds som kan vara värda att kika på, samt vilken spelbolag som erbjuder de bästa oddsen.

Med slots bonuskod kan du få ett bra tillskott om du även vill testa att spela lite slots.

Odds som kan vara värda att kolla på

Den här säsongen kommer att vara speciell. Spelarna kommer att försöka kompensera för avsaknaden av publik, något som förmodligen kommer att visa sig i form av ökad action och spänning. Av den anledningen kan det vara en bra idé att kolla närmare på odds som har att göra med många mål eller flängiga matcher.

Andra odds som kan vara roliga att ta en titt på är vilket lag som ska stå som segrare (se längre ner i artikeln), vilken spelare som kommer att vinna skytteligan, samt vilket eller vilka lag som kommer att få spela i en division lägre ner nästa säsong.

Kom ihåg att ovanstående endast är spekulationer. Hur säsongen kommer att utveckla sig får vi helt enkelt vänta och se.

Vem som kommer att stå som vinnare i slutet av säsongen
Vilket lag som kommer att stå som vinnare i slutet av säsongen 2020/2021 är ganska svårt att förutspå, men det finns några lag som har bättre odds än andra. Liverpool vill garanterat återta titeln detta år, men Chelsea, Manchester United och Tottenham har riktigt vassa lag som kan sätta dessa ambitioner på pottkanten.

Ett annat lag som har fått en riktigt bra start på säsongen är Everton. Det här laget räknas generellt sett som ett mittenlag, men denna säsong ser laget starkare ut än någonsin. Ska det här bli Evertons år? Vi får helt enkelt vänta att se.

Enligt våra spekulationer har dock följande lag störst chans att stå som vinnare i slutet av säsongen:

  1. Liverpool
  2. Manchester City
  3. Chelsea
  4. Tottenham

Det finns många starka lag den här säsongen, något som gör att det ska bli oerhört roligt att se hur säsongen utvecklar sig.

Spelbolag som erbjuder bra odds för Premier League
Det finns massvis med spelbolag som erbjuder spel på Premier League, men det finns ett fåtal spelbolag som är aningen bättre än andra, exempel på dessa är:

●     Bet365

●     Unibet

●     Betsson

Samtliga av ovanstående alternativ erbjuder alla spel du kan tänka dig relaterade till den engelska högstaligan, exempelvis vilket lag som ska vinna, vem som leder när halva säsongen har gått, samt vilken av alla dessa spelare som ska bidra med flest mål. Allt detta samt massvis mer hittas hos dessa spelbolag, vilket gör att du alltid har något nytt och roligt att spela på.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.