Bettingsidor med Swish 2021

publicerad 25 februari 2021

Att betala med Swish på bettingsajter är ganska nytt och det finns både för- och nackdelar med att använda metoden. Du kan på en stor del av dagens bettingsidor använda dig av Swish för att genomföra dina transaktioner. Men hur fungerar då betting på nätet? Det fungerar precis som när du spelar på odds hos till exempel Svenska Spel-ombud – du ska gissa vem som vinner i ett sportevenemang. Dock finns det långt fler marknader tillgängliga när du spelar på nätet.

Bra bettingsidor med Swish

Det finns flera bettingsidor med Swish som du kan välja mellan – några erbjuder både insättningar och uttag med metoden. Unibet är en av de stora bettingsajterna som samarbetar med Swish – men även sidor som Bethard, LeoVegas och Betsson. De har stora utbud av sportbetting på en mängd sporter och du kan satsa både på vanliga odds och live odds. Du kan räkna med gott om underhållning – vilket är just det online spel ska vara oavsett vilken typ av spel du väljer.

Swish är en mobil betalningsmetod som är snabb och smidig att använda – för det mesta är det även kostnadsfritt att använda den på spelsajter. Dessutom brukar du kunna genomföra insättningar av låga belopp med den metoden vilket gör det möjligt för dig att spela även om du har en begränsad budget. Det är viktigt att du har en bestämd budget innan du sätter igång med bettingen då du aldrig ska spela för mer pengar än du har utrymme att förlora.

Hur använder jag Swish på bettingsidor?

När du använder Swish till betting fungerar det i princip som när du swishar till en kompis eller ett företag. Det kan antingen ske med ett nummer eller en QR-kod. Du godkänner insättningen med ditt BankID och pengarna kommer sedan direkt in på ditt spelkonto. På Unibet och Svenska Spel kan du sätta in så lite som 25 kronor vilket är perfekt för en snabb satsning när du tittar på en fotbollsmatch. När du gör uttag med Swish får du pengarna direkt.

Det viktigaste när du bettar, oavsett om du använder Swish eller någon annan betalningsmetod, är att du gör det på ett ansvarsfullt sätt. Det är ett bra sätt att förhöja spänningen under tiden du tittar på en tennis- eller ishockeymatch. När du satsar på live odds finns det gott om möjligheter att satsa på saker så som vem som får nästa varning i en fotbollsmatch eller vem som gör nästa mål i en basketmatch. Vinner du så är det bara ett plus.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.