SVT lägger ner “Debatt”

Publicerad 15 december 2015, uppdaterad kl. 22:58

Ett av SVT:s stora flaggskepp, tv-programmet “Debatt”, kommer att skrotas. Torsdagens säsongsavslutning blir det sista i programmets historia.

Totalt 27 säsonger och över 500 avsnitt har SVT sänt av Debatt. Det har blivit ett populärt och omtyckt program. Nu meddelar SVT oväntat att programmet inte får någon fortsättning, rapporterar Aftonbladet.

Annons:


SVT har inte gett någon offentlig förklaring till varför man skrotar Debatt.

Det sista programmet av Debatt kommer att samsändas med den danska public service-kanalen DR. Programmet sänds 22.00 på torsdag i SVT1 och kommer att handla om jämställdhet och feminism.

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

 • road123

  Jag förstår inte varför Dansk TV nedlåter sig till att ha något med antidebatten i “apberget” att göra överhuvudtaget.

 • Two Different Shoes On

  Vad SVT och SR gör spelar mig och alla vakna svenskar ingen roll.
  Vi tittar inte på den kommunistiska lekstugan.

 • he adamson

  Debatt kommer väl antagligen att ersättas med ytterligare något “kulturprogram” med utvalda vänsterpersoner i klubben för inbördes beundran.

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend