Eurovision Song Contest 2021

publicerad 24 mars 2021

Sverige skickar den tidigare Idol-vinnaren Tusse med bidraget ”Voices” till Eurovision Song Contest i Rotterdam. Förra årets tävling blev inställd på grund av pandemin men nu är det dags för värdstaden Rotterdam att äntligen få bjuda in till musikfest. Sverige har ett starkt bidrag men är inte favoriter att vinna även om vi givetvis hoppas på en skräll. Sverige är den nation som vunnit näst flest gånger med sina sex segrar. Endast Irland har fler med sju vinster.

Allt om Eurovision odds hos betting.se

För den som vill läsa om allt som rör odds på Eurovision Song Contest går det att göra hos betting.se. Där gås samtliga 40 bidrag igenom med tillhörande odds. Vilka bidrag är favoriter att vinna och hur väl står sig de olika låtarna? Jämförelsesidan analyserar vilka bidrag som förväntas gå till final från såväl semifinal 1 och semifinal 2 och ger speltips på de framträdanden som de tror når finalen samt den slutliga vinnaren.

Sverige har definitivt chans att sluta i topp fem men vilka kommer kamma hem slutsegern? Det finns framförallt tre bidrag som förväntas slåss om segern. Två av dessa hittas i semifinalerna medan ett redan är klart för finalen. Som vanligt är ”Big 5” direktkvalificerade för final tillsammans med värdnationen Nederländerna. Vilka de tre bidragen är som förväntas vinna går att läsa mer om på Betting.

Slaget om Skandinavien

Även om Sverige satt sig i en position att ha överlägset flest segrar av samtliga skandinaviska länder är det fortfarande alltid prestige i vem som placerar sig högst av de skandinaviska länderna. 2021 finns det goda chanser att Sverige i alla fall kan stoltsera som bäst i Skandinavien. Betting.se analyserar de skandinaviska ländernas bidrag lite extra.

Förutom Eurovision Song Contest 2021 finns det massvis av annan underhållning och specialer som Betting bevakar. Just nu finns pågår till exempel Let’s Dance samt Big Brother och varje vecka ger betting.se speltips på nästa deltagare att bli eliminerad. Innan du läser dessa borde du fundera på om du verkligen vill veta på förtid vem det blir som åker ut, Betting har nämligen för vana att pricka rätt åtta av tio gånger!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.