Nya Dagbladet söker redaktör!

 

Vill du arbeta på Sveriges bredaste oberoende och snabbast växande dagstidning? Vill du sitta mitt i ett informationsnav och hålla dig uppdaterad om såväl stora världsnyheter som lokala händelser? Drivs du som oss av sanningssökande, upplysning och rättvisa? Är du van att hantera mycket information, text och bild? Då kan en roll som redaktör på Nya Dagbladet vara något för dig!

Vi utmanar på allvar de gamla medierna och det fattiga utbudet av nyanserade och relevanta nyheter. Vi har den bredaste alternativmediaplattformen i Sverige tillgänglig på åtta sociala nätverk, en egen nyhetsapp för mobiler och en nyhetssajt lika modern som de största konkurrenternas. Vi producerar radioreportage, poddprogram, krönikor, analyser, kulturartiklar, kampanjer och mycket mer!

Vi får in ett stort underlag av artiklar och nyheter ifrån olika kanaler och skribenter. Ditt uppdrag är bland annat att hjälpa till med att ta hand om inkommet material, publicera och bildsätta artiklar, svara på mejl och delta i det dagliga redaktionella arbetet.

Du behöver inte ha erfarenhet av redaktionellt arbete tidigare. Du får utbildning i de verktyg och metoder vi använder i vårt arbete. Din arbetstid kan vara flexibel och variera utifrån dina förutsättningar.

Om du är lika driven som oss och vill vara med och utmana drakarna med bygget av morgondagens dagstidning och kan tänka dig att också arbeta ideellt med möjlighet till ersättning i framtiden är du välkommen att kontakta oss!