Här är Nya Dagbladets mest populära artiklar 2020

publicerad 14 januari 2021
- av Markus Andersson

Kolloidalt silver, globalistisk massövervakning, pandemiöverdrifter, coronavaccinens baksidor och massinvandringen till Sverige finns bland de ämnen som var populärast bland Nya Dagbladets läsare under 2020.

2020 publicerade Nya Dagbladet otaliga artiklar inom ett mycket brett spektrum av ämnen som hälsa, utrikespolitik, IT, vetenskap, brottslighet, kultur, demografi, övervakning, korruption och mycket annat.

Vissa av artiklarna och de ämnen vi rapporterat om blev dock lite extra populära och fick särskilt stor spridning. Intressant nog ligger samtliga fyra större uppslag om kolloidalt silver förra året i topp.


Annonser:


Här kommer en genomgång av de tio mest lästa artiklarna på Nya Dagbladet under 2020:

 

1. Kolloidalt silver kan rädda tiotusentals människoliv.

Nya Dagbladet skrev i mars om hur effektivt kolloidalt silver är som virusdödare och hur det har potential att rädda många liv under coronapandemin – utan att samhället behöver stängas ner och människor fri- och rättigheter tas ifrån dem.

2. Studie: Kolloidalt silver avdödar coronavirus i lungorna

Tidningen rapporterade om en israelisk studie som påvisat att virala och bakteriella infektioner i luftvägarna kan undertryckas med hjälp av silvernanopartiklar som inhaleras med hjälp av en nebulisator.

3. Här medger Tegnell det kolloidala silvrets virusdödande effekt

Nya Dagbladet uppmärksammade läsarna på hur statsepidemiologen Anders Tegnell redan 2014 kände till att kolloidalt silver är en effektiv virusdödare. I efterhand pudlar Tegnell och menar att blivit utsatt för ”felaktig marknadsföring” och att han inte alls rekommenderar kolloidalt silver.

4. Kina sätter in kolloidalt silver i kampen mot coronaviruset

För att stoppa smittspridningen av coronaviruset så började Kina importera maskiner från USA med uppgift att spreja ut kolloidalt silver och väteperoxid i syfte att döda patogener av olika slag i sjukvårdslokaler och andra inrättningar.

5. Bill Gates och Rockefeller vill implementera digitala ID-handlingar på miljarder människor

I slutet av april kunde Nya Dagbladet rapportera om hur Bill Gates, Rockefeller Foundation och vaccinlobbyorganisationen Gavi har som målsättning att alla världens människor ska få digitala identifikationshandlingar som ska gälla hela livet. Kritiker oroar sig för att det handlar om inopererade chipp som kan missbrukas för att övervaka och kontrollera mänskligheten.

6. Genombrottet: 50 patienter framgångsrikt behandlade med C-vitamin i Kina

Den kinesiska läkaren Richard Cheng gick i mars ut och konstaterade att han framgångsrikt behandlat ett 50-tal covid-patienter med intravenöst C-vitamin. Patienterna tillfrisknade snabbt och kunde lämna sjukhuset betydligt snabbare än de som inte fått C-vitamin och man noterade heller inga negativa bieffekter.

7. Tysk neurolog: Munskydd leder till hjärnskador

Den tyska neurologen Margarite Griesz-Brisson varnade i höstas allmänheten från att bära munskydd för att skydda sig själva mot coronaviruset. Hon pekade på att munskydden kan leda till syrebrist och irreversibla hjärnskador och att barn är särskilt känsliga och under inga omständigheter bör bära skydden.

8. 80 procent fick bieffekter i tester av nytt coronavaccin – Bill Gates pressad

Ultraglobalisten och vaccinlobbyisten Bill Gates medger oroat att 80 procent av de som testat läkemedelsföretaget Modernas kontroversiella vaccin har rapporterats få biverkningar och att man inte vet om vaccinet verkligen kommer att fungera. Bill Gates är samtidigt öppen med att han vill att tre fjärdedelar av världens befolkning ska vaccineras mot coronaviruset.

9. WHO bekräftar: Coronaviruset inte värre än säsongsinfluensa

Världshälsoorganisationen och dess ”head of emergencies” Michael Ryan erkänner att coronaviruset i praktiken kan likställas med en vanlig säsongsinfluensa. Man tror att 10 procent av världens befolkning smittats men att bara cirka en miljon av de 780 miljoner smittade har avlidit, något som ger en dödlighet på 0,14 procent eller samma nivå som en säsongsinfluensa.

10. Trots coronapandemin: Massmigrationen fortsätter till Sverige

Coronapandemin och omfattande restriktioner lyckades inte stoppa den fortsatta massinvandringen från tredje världen. Bara under januari och februari ansökte 10 000 människor om asyl eller om återförening med sina familjer som sedan tidigare invandrat till Sverige. MSB:s skandalomsusade generaldirektör Dan Eliasson hävdade då att det var ”komplext” att stänga gränserna.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.