Coronavirusets spridning

Kolloidalt silver kan rädda tiotusentals människoliv

Sjukvårdsinrättningar över hela världen står inför den största prövningen i modern tid, och coronaviruset riskerar att skörda tiotusentals – om inte miljoner – människoliv. Sjukvården står i dag helt utan svar på viruset och tvingas arbeta nästan uteslutande med intensivvård, men kolloidalt silver är ett medel som potentiellt skulle kunna rädda tiotusentals liv och göra att vi slipper stänga ned hela samhällen. Sjukvården skulle kunna pröva denna effektiva virusdödare, och tiden är knapp.

publicerad 21 mars 2020
Kolloidalt silver produceras storskaligt i Norden och skulle snabbt kunna sättas in i kampen mot coronaviruset.

Coronaviruset sprider sig som en löpeld över världen på grund av den höga luftburna smittsamheten. Viruset tar sig in via slemhinnorna och ned i de nedre luftvägarna och kan då börja angripa lungvävnaden, vilket orsakar dödlig lunginflammation hos de drabbade.

Genom att kombinera oralt intag av kolloidalt silver tillsammans med inandning av silverjoner via respiratorer och nebulisatorer får silvret möjlighet att snabbt angripa viruset

Genom att kombinera oralt intag av kolloidalt silver tillsammans med inandning av silverjoner via respiratorer och nebulisatorer får silvret möjlighet att snabbt angripa viruset och kan potentiellt hindra livshotande skador på organen. I kombination med intravenöst intag av starka doser C-vitamin får intensivvårdspatienter troligen de bästa förutsättningarna som finns för att överleva i ett sådant läge.

Detta måste testas omgående för att kunna rädda liv.

Elektrokolloidalt silver är silverjoner finfördelade i vatten. Tack vare modern tillverkningsteknik kan man även få de metalliska partiklar som bildas i lösningen att inte bli större än några få nanometer. Det ökar avsevärt silvrets förmåga att nå viruspartiklar och att även…


 


Liknande artiklar: