Varför valde medicinmännen en katastrofal strategi?

Pandemibegrägeriet

Tusentals läkare har fört fram att man kan bota i stort sett alla covidsjuka med de två gamla medicinerna hydroxiklorokin och ivermektin. Det är propaganda och iscensatt fuskforskning som fört fram att allomfattande vaccinationer varit det enda alternativet.

publicerad 3 december 2021
- av Lars Bern
Foto: DonkeyHotey/ CC by 2.0

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Omikron (den nyupptäckta mutationen hos coronaviruset) kan vinna över vaccinet, basunerar oligarkins propagandamedier ut över världen. Andra menar att varianter som är lika dödliga som Ebola kan utvecklas. Skrämselpropagandan i oligarkins mainstreammedia tar nya grepp, det gäller att hålla rädslan hos får-skocken vid liv till varje pris. Det ekonomiska utbytet för det medicinindustriella komplexet står i direkt proportion till den rädsla man kan frammana.

Världens börser rasar när allmänheten säljer av rädsla och oligarkerna kan köpa billigt och ytterligare berika sig. Det finns inget som tyder på att nya mutationer av viruset på något sätt är farligare än de tidigare, dödligheten ligger på två promille (0,2 procent). Och det absoluta flertalet av dem som dör av infektionen är gamla och multisjuka. Yngre som dör i förtid lider nästan alltid av någon av de betydligt dödligare metabola sjukdomarna, främst fetma.

Vad är då problemet? Jo, de fina medicinmännen i västvärlden som administrerar behandlingen av den här influensaepidemin har valt en i alla avseenden felaktig strategi för att bekämpa denna inte särskilt dödliga smitta. Beror detta på att professorerna är dumma i huvudet och totalt okunniga om hur man får en virusepidemi under kontroll? Det vore ju bedrövligt om det var så, med tanke på de enorma forskningsresurser som vi skattebetalare ställt till dessas förfogande.

Hur skulle man gjort? Tusentals läkare som tog hand om den första vågen covidsjuka konstaterade snabbt att man kunde bota i stort sett alla med de två gamla medicinerna hydroxiklorokin och ivermektin samt förebygga sjuklighet med höga kosttillskott av D3- och C-vitamin samt rätt kost. Hade man tagit fasta på dessa entydiga kliniska erfarenheter hade epidemin varit över nu.

Tusentals läkare som tog hand om den första vågen covidsjuka konstaterade snabbt att man kunde bota i stort sett alla med de två gamla medicinerna hydroxiklorokin och ivermektin

 

De högt utbildade medicinmännen som fick i uppgift att dra upp en strategi för att möta epidemin, valde dock att se till att de nämnda medicinerna för behandling snabbt förbjöds i västvärlden. Detta åstadkom man med iscensatt fuskforskning som påstod att medicinerna inte fungerade. Alla former av vitaminer och näring som kunde stärka immunförsvaret mot viruset sopade samma personer under mattan. Läkare som förordade det senare anklagades av de fina medicinmännen för att vara kvacksalvare.

Efter detta hävdade medicinmännen att enda sättet att bekämpa epidemin var att ta fram ett vaccinpreparat och injicera alla med det. Vad ligger då bakom detta ödesdigra vägval? Som vanligt är ett bra sätt att få svar – att följa pengarna.

Big Pharma styr helt oligarkins intressen inom sjukvård och medicin och tjänar tusentals miljarder på allmän vaccination och möjligen bara några miljoner på de gamla medicinerna och inget på vitaminer. Svaret på min fråga är med andra ord den omfattande korruption som styr hela det medicinska etablissemanget. Den medicinska forskningen i dagens västvärld ligger helt i knät på oligarkins läkemedelsjättar och därmed är den professor eller annan forskare som går emot dess intressen rykt. Oligarkin styr med andra ord den medicinska expertisen med järnhand för att maximera sina vinster. Folkhälsan bryr man sig inte om, det har vi massor av vittnesmål om.

Så nu sitter vi här med en galopperande epidemi som vi inte kan se något slut på. De vacciner man prånglat på den arma lättskrämda allmänheten visar sig ge ett litet skydd i två månader och efter ett halvår kan effekten övergå i motsatsen. Allt är bara teater – Big Pharma kommer aldrig kunna mutationsanpassa influensavacciner med någon som helst träffsäkerhet. Först tar det tid att upptäcka en ny mutation, sedan ska man försöka välja ut vilken eller vilka mutationer man ska satsa på, sedan ska man testa, tillverka, distribuera och prångla på fårskocken injektionerna. Under tiden har mutationen spritt sig. Och det är mycket osäkert vilken mutation som kommer bli dominerande. En sak kan man dock vara säker på – just den mutation man väljer att vaccinera mot kommer genom evolutionärt tryck sannolikt inte bli den dominerande. Läkemedelsindustrin kommer dock att dra in astronomiska inkomster.

Alltså, ett meningslöst moment 22 som bara kostar massor av skattemiljarder och vårdresurser, och som dessutom ger massiva hälsorisker och biverkningar – minst hundra gånger fler än något annat tidigare använt vaccin. Detta samtidigt som man vet att det finns metoder utan dessa farliga experimentvacciner som funkar, men som ignoreras i alla de länder där politikerna och andra makthavare helt lämnat ansvaret till kraftigt korrumperade medicinmän.

Mitt råd till ansvariga politiker är att avbryta vaccinationerna och istället sätta in de billiga mycket väl beprövade medicinerna såväl i förbyggande som vårdande syfte. Samtidigt bör man starta en kampanj för att få allmänheten att stärka sitt immunförsvar med tillskott av D3- och C-vitamin samt en sund kost likt den som rekommenderats av den brittiske kardiologen Aseem Malhotra.

Slutligen, läs på innan ni går på de korrupta medicinmännens och Big Pharmas propaganda och låt er inte skrämmas. Dödligheten är bara 2 promille och drabbar mest de som lever fel och är multisjuka.

 

Lars Bern

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!