Pandemiöverdrifterna

Toppläkare: ”Pandemin” den största bluffen någonsin

publicerad 12 januari 2021

Den kanadensiske patologen Dr. Roger Hodkinson menar att coronaviruset är den största bluff som någonsin begåtts mot allmänheten.

Kommentaren från Dr. Roger Hodkinson kom under en diskussion som involverade Kommittén för samhälle och offentliga sektorn i Alberta, Kanada. Klippet lades sedan upp på Youtube men censurerades snabbt.

Det är helt ogrundad offentlig hysteri som drivs av media och politiker, det är upprörande, detta är den största bluff som någonsin har begåtts mot allmänheten, säger Hodkinson.
Ingenting hade kunnat göras för att stoppa spridningen av viruset förutom att skydda äldre och mer utsatta människor, menar han, och säger att hela situationen egentligen handlar om ”politiker som spelar med medicin och det är ett mycket farligt spel.

Han påpekade också att social distansering är värdelös eftersom covid-19 sprids via aerosoler som färdas 30 meter innan de landar. Samhället borde omedelbart öppnas för att förhindra att skadorna från diverse nedstängningar fortsätter, sade han.

Masker är helt värdelösa. Det finns ingen evidensbas för deras effektivitet…[caption id="attachment_91551" align="alignnone" width="640"] Foto: Medmaldoctors.ca[/caption]

Dr. Roger Hodkinson fick sin medicinska examen (M.A., M.B., B. Chir.) från Cambridge University i Storbritannien där han också var forskare vid Corpus Christi College. Efter residens på University of British Columbia blev han en Royal College-certifierad allmänpatolog (FRCPC) och också en stipendiat vid College of American Pathologists (FCAP).

Han har ett högt anseende hos College of Physicians and Surgeons i Alberta och har erkänts av Court of Queen’s Bench i Alberta som en expert på patologi.

 

 


Liknande artiklar: