Toppläkare: “Pandemin” den största bluffen någonsin

Pandemiöverdrifterna

publicerad 12 januari 2021
- av Sofie Persson

Den kanadensiske patologen Dr. Roger Hodkinson menar att coronaviruset är den största bluff som någonsin begåtts mot allmänheten.

Kommentaren från Dr. Roger Hodkinson kom under en diskussion som involverade Kommittén för samhälle och offentliga sektorn i Alberta, Kanada. Klippet lades sedan upp på Youtube men censurerades snabbt.

Det är helt ogrundad offentlig hysteri som drivs av media och politiker, det är upprörande, detta är den största bluff som någonsin har begåtts mot allmänheten, säger Hodkinson.

Ingenting hade kunnat göras för att stoppa spridningen av viruset förutom att skydda äldre och mer utsatta människor, menar han, och säger att hela situationen egentligen handlar om ”politiker som spelar med medicin och det är ett mycket farligt spel.

Han påpekade också att social distansering är värdelös eftersom covid-19 sprids via aerosoler som färdas 30 meter innan de landar. Samhället borde omedelbart öppnas för att förhindra att skadorna från diverse nedstängningar fortsätter, sade han.

Masker är helt värdelösa. Det finns ingen evidensbas för deras effektivitet alls.

Masker bärs heller inte ens effektivt för det mesta, menar Hodkinson.

Det är löjligt. Att se dessa olyckliga, outbildade människor – jag menar inget illa – gå omkring och lyda minsta påtryckning utan någon form av kunskapsbas och tvingas ha mask.

Hodkinson kritiserade också PCR-testerna och noterade att ”positiva testresultat inte betyder klinisk infektion” samt att alla tester bör avbrytas eftersom de falska siffrorna driver till ”allmän hysteri”.

I Alberta, Kanada sade Hodkinson att risken för dödsfall för någon under 65 år var en på 300 000 och att det helt enkelt var upprörande att stänga samhället för vad han beskriver som ”en dålig influensa”.

Jag är mycket upprörd över att det har nått den här nivån, det borde upphöra imorgon, sade Hodkinson.

Foto: Medmaldoctors.ca

Dr. Roger Hodkinson fick sin medicinska examen (M.A., M.B., B. Chir.) från Cambridge University i Storbritannien där han också var forskare vid Corpus Christi College. Efter residens på University of British Columbia blev han en Royal College-certifierad allmänpatolog (FRCPC) och också en stipendiat vid College of American Pathologists (FCAP).

Han har ett högt anseende hos College of Physicians and Surgeons i Alberta och har erkänts av Court of Queen’s Bench i Alberta som en expert på patologi.

 

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!