Jätteprotester mot vaccinpass över hela världen i helgen

Medicinsk apartheid i Väst

publicerad 24 januari 2022
- av Jan Sundstedt
Tiotusentalet människor beräknas ha gett sig ut på gatorna i Stockholm i helgen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Vad som kan ha varit de största globala protesterna hittills mot covidpassen och den totalitära samhällsutvecklingen har hållits över hela världen under helgen. Även Sverige fick se de största protesterna hittills.

Genom det internationella initiativet World Wide Demonstrations lösa samordning har nya massprotester hållits på många håll i världen i helgen. På många håll rapporteras att rekordmånga visat sitt missnöje med det politiska styrets coronapolitik.

Exempelvis i Belgiens huvudstad Bryssel uppskattas att hundratusentals människor givit sig ut på gatorna. Demonstrationer har hållits på vitt skilda håll i världen, även i Sydamerika och Asien.

 

Även Sverige såg med besked sina största protester hittills i helgen. Demonstrationer har hållits i Stockholm och Göteborg, där det uppskattningsvis rört sig om uppemot tiotusentalet demonstranter i Stockholm och flera tusen i Göteborg.

Tecken finns nu också på att regeringar i flera länder av oklar anledning börjat lätta på repressionen mot befolkningen.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!