Visselblåsare blottlägger agenda för tvångsvaccinationer i uppmärksammad dokumentär

Pandemibegrägeriet

publicerad 11 maj 2020
- av Isac Boman
Judy Mikovits kommer med graverande uppgifter bland annat om Anthony Fauci som i Sverige blivit känd som "USA:s Anders Tegnell".

I en explosiv dokumentärfilm går Dr Judy Mikovits, forskare och molekylärbiolog från University of Virginia, ut med sin berättelse om hur hon uppdagade djup korruption inifrån amerikanska myndigheter – en härva som genom läkemedelsindustrin leder hela vägen in i coronakrisen. Den nya dokumentären om Mikovits historia har bekämpats hårt av de stora tech-jättarna, men trots censurförsöken fortsätter den att gå viral även långt utanför USA.

Dr Judy Mikovits var tidigare forskningschef vid Whittemore Peterson Institute (WPI) och hade ett erkänt namn i den medicinska forskarvärlden. När hon 2009 började rikta uppmärksamhet mot oetiska tillvägagångssätt inom läkemedelsindustrin och amerikanska myndigheter möttes hon dock av ett mycket hårt motstånd. 2011 arresterades hon sedermera med anklagelser om att ha stulit intellektuell egendom i form av sekretessbelagda dokument från det laboratorium där hon var verksam – något hon bestämt nekar till och menar att hon kan bevisa att hon inte har gjort.

Om jag skrev på sociala medier, om jag sa någonting alls så skulle de hitta på nya bevis mot mig och kasta in mig i fängelset igen, berättar Mikovits i den uppmärksammade filmen som släpps under titeln Plandemic.

Hon berättar vidare att polisen vid arresteringen bokstavligen släpade ut henne från sitt hus trots att de inte ens hade mandat om husrannsakan och att man genom skumraskmetoder lyckades förstöra hennes ekonomi så till den grad att hon inte hade råd att föra fram ett enda av de 97 vittnen som kunde ha vittnat till hennes fördel på rättegången.

Jag grät för jag visste att de inte hade några bevis mot mig den första gången och att de kan släppa lös den typen av kraft för att tvinga någon i konkurs, fortsätter Mikovits.

Forskaren konstaterar att hon gjorts till paria och tystats under högst tvivelaktiga omständigheter, men trots detta väljer hon nu i samband med att hennes yppandeförbud inte längre gäller att gå ut med en bok om vad som egentligen hände. Där blottlägger hon också en omfattande korruptionshärva inom amerikanska myndigheter och läkemedelsindustrin.

Mikovits förklarar att Anthony Fauci, den mest massmedialt och politiskt framträdande amerikanske smittskyddsexperten under coronakrisen som ibland kallats för ”USA:s Anders Tegnell”, lagt miljoner dollar på att dölja riskerna och bieffekterna med vaccin för att skapa politisk opinion.

Det han säger är ren propaganda, säger Mikovits.

Allra mest uppseendeväckande är att det smittskyddsinstitut Fauci är chef för – National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – haft ett konkret band till det kinesiska Wuhan-baserade laboratoriet Wuhans virologiska institut genom att man under flera års tid fått miljoner dollar i ekonomiskt understöd från Faucis NIAID för att forska på just på coronavirus från fladdermöss. I den första delen av projektet forskade man på coronavirus från fladdermös, och i en andra del på hur smittan kunde föras från fladdermöss vidare till människor.

Beskrivning av den första delen av det beryktade forskningsprojektet i Wuhan på den amerikanska hälsomyndighetens hemsida.

Den iögonfallande kopplingen mellan Faucis institut och laboratoriet i Wuhan har mot bakgrund av virusets spridning från just Wuhan och Faucis ledande roll under coronakrisen föranlett spekulationer om deras roll för coronavirusets spridning.

Hon pekar dessutom ut Fauci och forskaren Robert Gallo som medansvariga för AIDS-epidemins eskalering under 80-talet genom att ha tvingat till sig och i flera månader hållit på en studie om AIDS-viruset. Istället för att publicera den och förebygga miljontals människors onödiga död ska Gallo under tiden istället ha författat en motsvarande studie under eget namn och sedan tagit all ära för dess viktiga innehåll.

Anthony Fauci längst till höger i ett möte med Bill Gates.  Foto: National Institutes of Health/CC BY-NC 2.0

Forskaren uttrycker en stark oro för att de krafter som förespråkar världsomfattande vaccinationer, exempelvis Bill Gates, inte bara kan komma att tjäna miljarder dollar på detta utan också döda miljoner människor i olika typer av biverkningar av vacciner som i praktiken inte ens fungerar.

I dokumentären lyfts också det faktum fram att amerikanska sjukhus får 13 000 dollar för varje coronapatient som vårdas på sjukhuset, vilket innebär att det skapas incitament för att diagnostisera en patient med covid-19 fast den egentligen lider av en annan åkomma – något som skulle kunna förklara de höga smittsiffrorna men också en kraftigt förhöjd risk för felbehandlingar med potentiellt dödlig utgång.

Att Italien drabbades så hårt attribuerar forskaren till det faktum att befolkningen i landet är mycket gammal, men också att man under 2019 fick en otestad form av influensavaccin med fyra olika influensasträngar med försvagade immunsystem som följd.

Hon rasar också mot att hydroxiklorokin-baserade botemedel inte satts in i stor skala för att behandla coronasmittade patienter trots att detta hade varit en effektiv och billig lösning.

För 50 cent per dos kan vi skydda 1000 människor i sju dagar med två doser dagligen för bara 600 dollar, och detta har inte gjorts. Det här är essentiell medicin och de håller den borta från befolkningen.

Mikovits säger avslutningsvis att hon både sörjer och fascineras av det faktum att vårt moderna samhälle så enkelt kan duperas och beklagar att propagandan nått sådana nivåer att människor drivs till att hata varandra.

Plandemic har hittills endast utgivits i delar och kommer att färdigställas och släppas i sin helhet under sommaren. Den är i skrivande stund ytterst hårt censurerad av tech-jättar som Google och Facebook och kan i dagsläget i praktiken enklast hittas på fria plattformar som exempelvis Brighteon eller Bitchute.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!