Filmer sprids i sociala medier: Afroamerikansk mobb attackerar vita amerikaner

Publicerad 1 juni 2020

  I samband med de omfattande upploppen i USA sprids nu filmer där vita amerikaner blir misshandlade och rånade av afroamerikansk mobb. Åtminstone i skrivande stund tycks filmerna heller inte i någon nämnvärd utsträckning fastna i Twitters censur.

  OBS! Varning för starka bilder!

  Ett filmklipp från San Antonio, i den amerikanska delstaten Texas, visar hur en vit man blir brutalt stampad på av ett gäng afroamerikaner.
   

  Ett annat klipp visar hur en vit amerikan blir brutalt misshandlad av en stor grupp afroamerikaner. Enligt uppgift ska mannen ha försökt skydda sin butik från plundring. Trots den brutala misshandeln ska han enligt uppgift ha överlevt.

   

  Ett klipp från Dallas visar hur en vit amerikan blir jagad, stenad och misshandlad av ett stort gäng afroamerikaner. Den omringade mannen blir slagen medvetslös.

   

  Ett annat klipp visar hur en person med MAGA-keps blir bortjagad av en stor grupp upprorsmakare. MAGA är förkortning för Make America Great Again.

  I ett klipp från Rochester, New York, blir en man och hans fru rejält misshandlade med tillhyggen. Enligt uppgift ska de ha försökt skydda sin butik.   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!