EU-parlamentarikern: “Eliten vill förslava oss”

Coronarepressionen

publicerad 14 augusti 2023
- av Markus Andersson
Coronarepressionen infördes för att bryta ner och kontrollera medborgarna, enligt Christine Anderson.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


6370 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Alternativ för Tysklands EU-parlamentariker Christine Anderson menar att den så kallade covidpandemin i praktiken användes av samhällseliten som en gigantisk testballong för att se hur de skulle gå till väga för att ta ifrån medborgarna deras friheter och grundläggande rättigheter – och tvinga människor till underkastelse.

– Hela covidvansinnet, den så kallade pandemin. Det var bara en gigantisk testballong… För att se exakt vad de skulle behöva göra för att få fria individer i ett fritt och demokratiskt samhälle att gå med på att tvingas till lydnad. Det var det de försökte fastställa.

– De har listat ut det, lita på mig, de är mycket smartare nu. Målet, i slutändan, är att omvandla våra fria och demokratiska samhällen till totalitära samhällen. Deras mål är att beröva var och en av oss våra grundläggande rättigheter, frihet, demokrati och rättsstatsprincipen, deklarerade hon under den internationella covidkonferensen som anordnades i Bryssel i maj och sponsrades av EU-grupperna Europeiska konservativa och reformister samt Identitet och demokrati.

Enligt Anderson handlade coronarepressionen aldrig om att skydda människors hälsa – utan om att bryta ner medborgarna och förvandla dem till en lättmanövrerad massa utan egen vilja som är helt beroende av de styrandes välvilja.

– Så jag bönfaller verkligen folket och alla folk runt om i världen. Sluta för guds skull att ge er demokratiskt valda regering tvivelsmålets fördel. De är inte förtjänta av det. Sluta rationalisera vad din regering än gör. Sluta rationalisera och kom med några goda avsikter. De har inga goda avsikter – de har aldrig haft det.


– Under hela mänsklighetens historia har det aldrig funnits en politisk elit som brytt sig om vanliga människors välbefinnande, och det är inte annorlunda nu.

Christine Anderson liknar vidare den totalitära strömningarna i de övre samhällsklasserna vid en hungrig alligator. Hon menar att den som tror att man kan slippa undan tyranniet genom att göra som makthavarna säger ändå kommer att bli uppäten – om än efter de övriga.

– För Guds skull, bryt tystnaden, tala klarspråk, sluta lyda, börja göra uppror. De är ute efter dig om du inte gör motstånd.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!