Nu finns Nya Dagbladets podd och radioreportage på Spreaker!

publicerad 18 oktober 2017

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Efter att musiktjänsten Soundcloud censurerade Nya Dagbladet radiokanal och stängde av hela kanalen har NyD-podden flyttat till det friare alternativet Spreaker. Nu kan du prenumerera på Nya Dagbladets kanal och lyssna i din mobil via Spreaker-appen.

I slutet av augusti meddelade Soundcloud utan förvarning att Nya Dagbladets radiokanal stängts av och raderats ifrån tjänsten. Nya Dagbladet som är betalande kunder har nu hotat med en rättsprocess mot företaget.

Eftersom Soundcloud dock visat med all önskvärd tydlighet att de utövar censur mot flera medier och frispråkiga poddar har Nya Dagbladet valt att byta leverantör.

Nu finns hela radioarkivet med radioreportage, intervjuer mm tillgängligt via konkurrenten Spreaker. NyD-podden har också flyttat till den nya tjänsten.

Ladda ned Spreaker-appen i din mobil!
För att kunna lyssna på våra poddprogram och radioreportage i din mobil laddar du ned Spreaker appen till Android här eller iOS här. Sök sedan på “Nya Dagbladet” och lägg till NyD-podden eller Radioreportage-kanalen som din favorit så får du en notifikation i din mobil varje gång som ett nytt avsnitt är publicerat.

Ta del av unika reportage
Nu finns de unika radioreportagen tillgängliga i det uppladdade arkivet på Spreaker. Hör bland annat om Olof som blev förlamad efter att ha tagit svininfluensavaccinet, om hur livsmedelsföretag fortsätter att tillsätta aspartam i mejeriprodukter, om rätten till etniskt bevarande, om polisen som fick hjärntumör av polisens strålande radiosystem och hur den svenska expertmyndigheten systematiskt ignorerar rasism och intolerans mot den egna befolkningen.

Håll utkik för kommande avsnitt då redaktionen planerar att satsa mer på radiosidan framöver!

 

Redaktionen

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!