Redaktionellt

Nu finns Nya Dagbladets podd och radioreportage på Spreaker!

Efter att musiktjänsten Soundcloud censurerade Nya Dagbladet radiokanal och stängde av hela kanalen har NyD-podden flyttat till det friare alternativet Spreaker. Nu kan du prenumerera på Nya Dagbladets kanal och lyssna i din mobil via Spreaker-appen.

I slutet av augusti meddelade Soundcloud utan förvarning att Nya Dagbladets radiokanal stängts av och raderats ifrån tjänsten. Nya Dagbladet som är betalande kunder har nu hotat med en rättsprocess mot företaget.

Eftersom Soundcloud dock visat med all önskvärd tydlighet att de utövar censur mot flera medier och frispråkiga poddar har Nya Dagbladet valt att byta leverantör.

Nu finns hela radioarkivet med radioreportage, intervjuer mm tillgängligt via konkurrenten Spreaker. NyD-podden har också flyttat till den nya tjänsten.

Ladda ned Spreaker-appen i din mobil!
För att kunna lyssna på våra poddprogram och radioreportage i din mobil laddar du ned Spreaker appen till Android här eller iOS här. Sök sedan på “Nya Dagbladet” och lägg till NyD-podden eller Radioreportage-kanalen som din favorit så får du en notifikation i din mobil varje gång som ett nytt avsnitt är publicerat.

Ta del av unika reportage
Nu finns de unika radioreportagen tillgängliga i det uppladdade arkivet på Spreaker. Hör bland annat om Olof som blev förlamad efter att ha tagit svininfluensavaccinet, om hur livsmedelsföretag fortsätter att tillsätta aspartam i mejeriprodukter, om rätten till etniskt bevarande, om polisen som fick hjärntumör av polisens strålande radiosystem och hur den svenska expertmyndigheten systematiskt ignorerar rasism och intolerans mot den egna befolkningen.

Håll utkik för kommande avsnitt då redaktionen planerar att satsa mer på radiosidan framöver!

 

Redaktionen

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!