Storebrorspartiet Liberalerna och vaccinationstvång

publicerad 20 mars 2017

Det parti som en gång hette Folkpartiet och som stod för liberala frihetsideal har fullständigt tappat sin själ. Jag var i min ungdom aktiv i Folkpartiet när det hade en ordförande som hette Bertil Ohlin. Han hade lyckats samla alla frihetsälskande under samma tak. Men det var länge länge sedan känner jag idag. I samma veva som partiet tagit sig namnet Liberalerna överger man i rask takt allt vad frihetsideal heter. Få partier är så pigga på att begränsa vår frihet med auktoritära överstatliga styrelseformer, att förbjuda människor att göra fria val och att reglera deras livsstil med rent förmynderi.

Det förment liberala etablissemanget sprider i desperation en propaganda som går ut på att de fria medierna förmedlar Fake News, medan bevisen för att det är just deras egna MSM (SvD, DN, SVT m.fl.) som står för nästan alla sådana falska nyheter. Nu går man ett steg längre och introducerar en Fake Lable på etablissemangspartiet framför andra. Dagens Liberalerna med sin dildo-logga är en våldtäkt på betydelsen av namnet liberal.

Nu…Lars Bern är en svensk teknologie doktor, företagsledare, författare och samhällsdebattör. Han är ledamot av Stiftelsen Svenska Dagbladet som är minoritetsdelägare i SvD, av Kungl. Ingenjörsvetenskaps- akademien sedan 1988 och Etikkollegiet.

Han har bland annat författat boken Varför försvinner våra kronjuveler? : dikeskörningar i svensk industri och driver opinionssajten Anthropocene

 


Liknande artiklar: