Frihetsrörelsen i Sverige

NyD bevakar demonstrationen under nationaldagsfirandet på plats i Stockholm – följ oss på Telegram!

publicerad 6 juni 2021

Under dagen kommer Nya Dagbladet vara på plats i Stockholm och rapportera direkt från demonstrationen under nationaldagsfirandet via Telegram.

– Även om regeringen nu annonserat om lättade restriktioner så kommer vi fortsätta att verka för frihet. Vår linje är fortfarande att alla restriktioner ska tas bort eftersom de skadar Sverige i stort. Argumentet “men det är ju så fritt i Sverige jämfört med andra länder” håller inte, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Vi måste jämföra med vad som är normalt, säger Filip Sjöström, arrangör.

I Berzelii Park klockan 14.00 i Stockholm kommer man att samlas och fira Sveriges nationaldag under parollen ”Nationaldagen – För Frihet och Sanning”. Läs mer om demonstrationen här.
Rapporteringen kommer att ske via Nya Dagbladets Telegramkanal t.me/nyadagbladet_se. Följer du oss inte där ännu? Lär mer här.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!