NyD bevakar demonstrationen under nationaldagsfirandet på plats i Stockholm – följ oss på Telegram!

Frihetsrörelsen i Sverige

publicerad 6 juni 2021
- av Markus Andersson

Under dagen kommer Nya Dagbladet vara på plats i Stockholm och rapportera direkt från demonstrationen under nationaldagsfirandet via Telegram.

– Även om regeringen nu annonserat om lättade restriktioner så kommer vi fortsätta att verka för frihet. Vår linje är fortfarande att alla restriktioner ska tas bort eftersom de skadar Sverige i stort. Argumentet ”men det är ju så fritt i Sverige jämfört med andra länder” håller inte, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Vi måste jämföra med vad som är normalt, säger Filip Sjöström, arrangör.

I Berzelii Park klockan 14.00 i Stockholm kommer man att samlas och fira Sveriges nationaldag under parollen ”Nationaldagen – För Frihet och Sanning”. Läs mer om demonstrationen här.


Annonser:


Rapporteringen kommer att ske via Nya Dagbladets Telegramkanal t.me/nyadagbladet_se. Följer du oss inte där ännu? Lär mer här.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.