Få Nya Dagbladets nyhetspushar i mobilen via Telegram!

publicerad 13 mars 2020

Nya Dagbladet erbjuder nu läsare att ta del av våra löpande nyhetsuppdateringar via den moderna och säkra mobilappen Telegram. Följ vår kanal för att få pushnotiser direkt i din mobil.

Gamla sociala mediekanaler som exempelvis Facebook är inte bara integritetskränkande, utan ägnar sig dessutom åt censur och så kallad skuggbanning. Det innebär att många av våra nyheter inte ens når dem som uttryckligen bett om att få se dem i sitt flöde. Korrupta plattformar som just Facebook är med andra ord i stort sett ointressanta för seriösa medieaktörer som inte räds att granska samhällets verkliga makthavare.

Nya Dagbladet erbjuder nu istället alla läsare att följa vårt nyhetsflöde via Telegram som är den överlägset bästa konkurrenten till Whatsapp och erbjuder snabba krypterade meddelanden och ett modernt vackert gränssnitt. Telegram finns för både Android, iOS och desktop (Windows, OSX och Linux).

Vad är nyhetspushar?

Nyhetspushar är små notiser som dyker upp i din mobil när vi publicerar nyheter med ett lite större nyhetsvärde. Du håller dig därmed enkelt uppdaterad och kan enkelt välja att svepa bort eller öppna notisen om du tycker den är intressant. Våra nyhetspushar är helt kostnadsfria och du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på vår Telegramkanal.

Hur får jag NyD:s nyhetspushar i min mobil?

1. Ladda ned Telegram via din mobils appbutik (Play Butik alt. App Store).

2. Klicka sedan här på länken t.me/nyadagbladet_se.

3. Nu ser du vår kanal. Längst ned klickar du bara på Join – klart!

Nu får du Nya Dagbladets ocensurerade nyhetspushar direkt i din mobil.

 

Redaktionen
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.