Dubbla manifestationer mot coronapolitiken i Stockholm

Coronarepressionen

publicerad 20 september 2021
- av Isac Boman

Två olika manifestationer arrangerades i Stockholm i helgen i protest mot den pågående coronapolitiken. I fokus låg bland annat att skydda barn från de kontroversiella covidvaccinerna.

Organisationen World Wide Demonstrations manifestation uppbådade enligt olika uppskattningar 700 till 1000 personer i en marsch i Stockholm under lördagen. Protesten är en del av den internationella rörelsen World Wide Demonstration som arrangerat manifestationer mot nedstängningspolitiken, massvaccinationerna och medicinsk apartheid genom covidpass. Samtidiga och på flera håll avsevärt mycket stora demonstrationer hölls i helgen i ett 20-tal länder runtom i världen.

I Stockholm hölls under söndagen även en separat manifestation tillägnad att freda barn mot de experimentella covidvaccinerna, där man vandrade genom staden och stannade utanför skattefinansierade SVT.


Annonser:Den internationella proteströrelsen World Wide Demonstration kan framförallt följas på Telegram.

Mer information om den svenska proteströrelsen Stå upp för barnen, vars mål är att skydda barn från covidvaccinerna, kan tas del av på stauppforbarnen.se.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.