Frihetsrörelsen i Sverige

Frihetsrörelsen kallar till nationaldagsfirande i ny demonstration

publicerad 1 juni 2021
Frihetsrörelsens första maj-tåg i Stockholm.

Frihetsrörelsen, som uppstått i kölvattnen av demonstrationen den 6 mars under parollen ”Tusenmannamarschen” och ”Första maj-tåget för frihet och sanning” på Filip Sjöströms initiativ, sammankallar nu åter till en ny demonstration för ett Sverige fritt från coronarestriktioner. I Berzelii Park klockan 14.00 i Stockholm på söndag kommer man fira Sveriges nationaldag under parollen ”Nationaldagen – För Frihet och Sanning”.

Förra veckan gick regeringen ut med en femstegsplan för att lätta på coronarestriktionerna gradvis fram till hösten. Sjöström ställer sig dock ytterst tveksam till det socialdemokratiska styrets goda intentioner.

– Min profetia är att vi aldrig mer igen kommer att få se ett fullt öppet samhälle utan restriktioner. Det enda sättet för att leva helt fritt är att skapa sin egen frihet – vilket är det Frihetsrörelsen verkar för. Jag hoppas jag har fel, säger han.
Sjöström spår att restriktionerna kommer fortsätta i höst och att samhället kommer stängas ner igen när de vanliga sjukdomstopparna slår in och betonar med kraft att tydliga folkliga markeringar måste fortsätta göras för…”Nationaldagen – För Frihet och Sanning” sammankallar demonstranter till Berzelii Park klockan 14.00 i Stockholm på söndag. Deltagare uppmanas i mån av möjlighet att ta med trummor och flaggor.

 


Liknande artiklar: