Lär dig andningstekniker under Conscious Breathing Summit i Stockholm

publicerad 14 september 2022
- av Redaktionen

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den 14 till 16 september hålls eventet Conscious Breathing Summit i Stockholm. Fokus ligger på andning och hur man andas rätt, men även talare som har expertis inom andra hälsoämnen medverkar.

Livet är en våg – Lär dig surfa det med låg, långsam, rytmisk andning.

Conscious Breathing, eller Medveten Andning, skapades 2010 av Anders Olsson som menar att sättet man andas kan förändra allt. Med en bra andning ska man exempelvis kunna minska stress, sova bättre, få mindre smärta och till och med få rakare tänder. Olsson menar i korta drag att man på många sätt kan förändra livet till det bättre om man andas rätt.

Den 14-16 september hålls Conscious Breathing Summit i Stockholm där man samlat över ett dussin inspirerande talare som vill dela med sig av sin expertis inom hälsa. Självklart kommer också Anders Olsson att tala om sina andningstekniker.

Talarna är alla passionerade nördar som vill dela med sig av sin kunskap och lättanvända samt effektiva verktyg, för att inspirera dig att sätta dig själv i förarsätet och vidta åtgärder för att förbättra din livskvalitet“, går att läsa på eventet.

Andra medverkande är exempelvis New York Times-bästsäljaren James Nestor som skrivit boken Breath: The New Science of a Lost Art, ishockeyspelaren Johnny Oduya, tandläkaren Dr. Theodore Belfor samt många fler.

På eventet kommer det även att finnas workshops där man kan lära sig mer om just medveten andning. Hur kroppen fungerar och hur andning påverkar den står självfallet också i fokus. Det utlovas även att man kommer att få prova nya produkter som exempelvis BreathQI, en apparat som ska kunna analysera ens andning för att sedan meddela hur den påverkar ämnesomsättningen.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!