Debatt

”Invandringen blir en knäckfråga för Sverige”

publicerad 6 maj 2015

Sverige förstör sina möjligheter att bistå andra länder med innovation, utveckling och bistånd när den skenande invandringen istället knäcker den samhällsmodell som gett Sverige dess goda rykte i världen. Omvärlden häpnar inför den blindhet som tycks omges svenska politiker i invandringsfrågan. Det skriver Olof Johansson i NyD Debatt.

Invandring, mångkultur och stadsfeminism. Områden där Sverige internationellt numer anses vara ett allt mer extremt exempel.

Det visar följande videoinslag på ett slående tydligt sätt:

Trots en skenande bostadsbrist, skenande bidragsutgifter, kaos i skolorna, en stigande arbetslöshet och allt fler fattiga pensionärer tycks ingen kursändring vara i sikte.

Den politik som förs under skenet av goda intentioner drabbar i verkligheten både svenskar och världens allra fattigaste.
Samhällspåfrestningen har blivit så stor att det lett till en utbredd fattigdom både bland infödda barn och pensionärer.

Samtidigt har kostnaderna för migration blivit så stor att man skär ned på utlandsbiståndet som är den allra effektivaste och mest efterfrågade hjälpen till världens alla flyktingar i krigens närområden som varken vill eller kan ta sig till Sverige eller Europa.

Låga födelsetal löses genom befolkningsutbyte
Samtidigt florerar från politiskt håll förslag om befolkningsutbyte med bakomliggande medvetna eller omedvetna rasistiska motiv. Det sjunkande födelsetalet bland svenskar föreslås, istället för incitament för ökade födelsetal bland den egna befolkningen, lösas genom befolkningsutbyte ifrån främst tredje världen. Något som kan betraktas som ett brott mot folkrätten och grundläggande etniska rättigheter, grundläggande i FN:s deklaration om mänskliga rättigheter.

 

Olof Johansson
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.