Kriget i Syrien

Ny israelisk missilattack mot Syrien

Israel ska ha utfört en missilattack mot den syriska armén under tisdagskvällen. Det är oklart om angreppet hade något samband med att USA meddelat att man drar sig ur Iranavtalet.

Attacken ska ha utförts av israeliskt stridsflyg inne i libanesiskt luftrum mot en arméposition i syriska al-Kisweh, beläget söder om Damaskus, rapporterar RT.
Det är oklart om någon dödats eller skadats av angreppet. Det är också oklart om anfallet har något samband med USA:s beslut under tisdagen att lämna det omtalade Iranavtalet. Angreppet är det senaste i raden av israeliska missilattacker mot Syrien och iranska trupper i Syrien.

Israelisk media har tidigare rapporterat om att Iran planerar att angripa Israel militärt som ett svar på de israeliska attackerna mot iranska styrkor i Syrien.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!