Massprotesterna mot coronarepressionen fortsätter i Storbritannien

Coronarepressionen

publicerad 28 september 2020
- av Isac Boman

Uppslutningen är fortsatt stor till protesterna mot den allt mer tyranniska coronarepressionen i Storbritannien. Människor i tiotusental samlades på Trafalgar Square i London – trots att den brittiska regimen stärkt repressionsåtgärderna ytterligare och nu även öppnat för att polis ska kunna kalla in militären mot demonstrerande folksamlingar.

Stora manifestationer har ägt rum flera veckor i rad i London och så även i lördags. Såväl arrangörer som medverkande rapporteras ha arresterats av brittisk polis, som med den ytterligare hårdnande coronarepressionen nu även kan kalla in militären för att bryta vad som betecknas som illegala folksamlingar på över blott sex personer.

Den svenske läkaren Mikael Nordfors, som hållit tal två av manifestationerna i London, senast lördagen den 19/9, rapporterar att hans senaste tal blev avbrutet flera gånger efter att polis försökt storma scenen med ridande polis. Talet kunde trots detta genomföras efter att organisatören Kate Shemirani fått en folkmassa att bilda en mänsklig mur på de platser där polisen försökte genomföra stormningar. I talet gav han bland annat sin syn på det framväxande tyranniet i eftermälet av den så kallade coronapandemin, som allt fler läkare nu öppet kritiserar som kraftigt överdriven.

– För att kunna bekämpa tyranniet måste vi organisera oss för vi är 99,9999 procent. Det är enkelt att klaga. Det är enkelt att demonstrera. Att verkligen göra något är svårare, att resa sig och agera politisk, sade Nordfors bland annat.

Läkaren Mikael Nordfors talade i London lördagen 19/9.

 

En annan läkare på plats i London var tyske Heiko Schöning, som var en av dem som greps av brittisk polis för att ha medverkat i protesterna. Schöning, som menar att den så kallade plandemin inte är något mer än en politiserad säsongsinfluensa, släpptes efter ungefär ett dygn i arresten och berättar att man beslagtagit hans telefon, dator och även en bok.

– Vi har en väldigt stark fredsrörelse i Tyskland. Vi har erfarenheterna från 1930-talet och 1940-talet så många människor är medvetna om vad som verkligen pågår där historierna som berättas av regeringen och oligarkerna helt enkelt inte är sanna. Vi som medicinska läkare inser att vi inte har en medicinsk pandemi. Det är ett positivt budskap att det inte finns något mördarvirus… Så vi måste resa oss, menade Schöning.

 

Tack till de läsare för information om att den bifogade videon med Heiko Schöning har censurerats från Youtube, den är nu ersatt med en back-up. /Redaktionen.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.