Svenske läkaren om coronarepressionen på historiska demonstrationen i London: ”Vi måste resa oss nu!”

publicerad 2 september 2020
- av Isac Boman
i London
Mikael Nordfors (vit rock) inför folkmassan på Trafalgar Square.

Den svenske läkaren Mikael Nordfors var en av flera som höll uppmärksammade tal under den historiska demonstrationen i London mot coronarepressionen som samlade tiotusentals människor.

Tidigare har protesterna mot coronarepressionerna varit som mest uttryckliga i Tyskland, men verkar nu även sprida sig till Storbritannien.

Stora folkmassor samlades i London i söndags för att protestera mot den politiska och ekonomiska repressionen som accelererat under den så kallade coronakrisen.


Annonser:


En av dem som framträdde för demonstranterna var läkaren Mikael Nordfors.

Jag ska erkänna att jag har en väldigt allvarlig sjukdom, som har förstört min karriär och gör att jag nu får leva på min frus inkomst. Vet ni vilken sjukdom det är? Allergi mot ondska! inledde Nordfors och menade att coronakrisen mer än något annat handlar om omoraliska personer inom det politiska och ekonomiska etablissemanget som utnyttjar situationen på ett maktfullkomligt sätt.

Under coronakrisen har Nordfors bland annat riktat mycket stark kritik mot hälsomyndigheternas agerande i Sverige och även på annat håll bland annat för att man förtrycker det billiga läkemedlet hydroxiklorokin och av olika skäl istället försöker rikta folkets fokus mot ett vaccin.

De vill göra boskap och slavar av oss, ska vi tillåta det? Vi är inga slavar, och vi måste resa oss nu! fastslog Nordfors med rungande gensvar från folkmassan.

 

Omfattningen av protesterna i London har skakat om brittisk systemtrogen media, som lägger stor kraft på att svartmåla demonstrationerna som extrema och farliga.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.