Twitter tystar kritisk vaccinforskare

publicerad 31 december 2021
- av Markus Andersson

Den vaccinkritiske forskaren Robert Malone var själv med och bidrog till mRNA-vaccinteknikens uppkomst på 1980-talet. Nu har han blivit tystad och avstängd av den sociala mediejätten Twitter – utan att få någon förklaring till den godtyckliga censuren.

Plötsligt stängde Twitter av kontot som tillhör den mångårige vaccinforskaren utan motivering. Malones konto hade vid tidpunkten över 516 000 följare och det är oklart om han stängdes av på grund av algoritmer i Twitters system eller om censuren skedde för mänsklig hand.

Malone själv menar att han antagligen varit på Twitters radar under en längre tid och han skriver vidare att hans avstängning är att betrakta som ett bakslag i kampen mot tvångsvaccinationer av barn och korruption som involverar regeringen och läkemedelsjättarna.


Annonser:


Det betyder också att vi förlorat en kritisk komponent i vår strid för att stoppa att de här vaccinen blir obligatoriska för barn och för att stoppa korruptionen i våra regeringar såväl som det medicinska-industriella komplexet och läkemedelsindustrin.”

Malone som har en mångårig bakgrund som virolog och vaccinutvecklare har tidigare uppmärksammats för att med sin forskning ha bidragit till skapandet av just mRNA-teknologin – som Pfizers och Modernas vaccin bygger på. Han är också kritisk till mycket av den repression och de åtgärder som införts under förevändningen att bekämpa viruset.

Enligt RT anser Malone att personer i högriskgrupper kan vaccinera sig och att han själv på grund av sin ålder valt att ta vaccinet – men att riskerna för hälsosamma, friska och unga människor och barn är allt för stora för att det ska vara lämpligt för dessa grupper att ta vaccinen.

Ju fler människor man vaccinerar, ju fler blir de vaccinresistenta mutationerna man troligen kommer att få, ju mindre varaktiga blir vaccinerna, ännu kraftigare vacciner måste utvecklas och människor kommer att bli utsatta för mer och mer risk”, har han bland annat skrivit.

Malone menar vidare att de vaccinpolicys som införts i många länder inte alls bygger på vetenskap och han är också kritisk till läkemedelsindustrin och den påverkan som ultraglobalister som Bill Gates har på den globala hälsopolitiken.

Eftersom Robert Malone tydligt tagit ställning mot de omfattande massvaccinationskampanjerna och belyst riskerna med vaccinen så har han också smutskastats, demoniserats och utsatts för försök till karaktärsmord av västerländska politiker och i vänsterliberala medier anklagats för att vara en konspirationsteoretiker.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.