Kritiserade coronavaccineringen

mRNA-vaccinteknikens upphovsman riktar hård kritik mot massvaccinationerna

publicerad 12 augusti 2021
Dr. Robert Malone i en intervju med Epoch Times.

Den profilerade virologen Robert Malone, pionjär inom den mRNA-teknik som coronavaccinerna bygger på, riktar nu frän kritik mot den pågående massvaccinationskampanjen.

I en debattartikel i Washington Times menar Malone att kampanjen bygger på ”dålig vetenskap” och att den ”nästan garanterat gör mer skada än nytta”.

Istället lyfter han fram de billiga och opatenterade preparaten ivermektin och hydroxiklorokin som betydligt säkrare och effektivare alternativ.
Malone går i artikeln så långt som att mena att den ”underminerar tilltron till hela det offentliga vårdsystemet”. Tillsammans med sin medförfattare Peter Navarro, nationalekonomiprofessor samt tidigare rådgivare i Vita huset involverad i Operation Warp Speed med målet att bemöta covid-19, riktar Malone framförallt kritik mot de grundantaganden vaccinationskampanjen utgått ifrån och menar att massvaccineringen som nu drivs på är direkt kontraproduktiv.

Ju fler människor man vaccinerar, ju fler blir de vaccinresistenta mutationerna man troligen kommer att få, ju mindre varaktiga blir vaccinerna, ännu kraftigare vacciner måste utvecklas och människor kommer att bli utsatta för mer och mer risk.”, skriver Malone och…Fakta: Robert Malone

Dr. Robert Malone har i samband med coronavaccinationskampanjen blivit känd för att ha haft en betydande roll i mRNA-vaccinteknikens uppkomst genom sin forskning vid Salk Institute i Kalifornien på 1980-talet. Idag är han verksam som licensierad läkare i Maryland, USA.

 


Liknande artiklar: