Insändarsidan

Insändare

“Vakna vänstern! Invandrarvåldet drabbar även er”

Invandrarvåldet drabbar dock alla, även socialisternas söner, döttrar och föräldrar. Det skriver Linus K i sin insändare.

Somaliska migranter som kastar sten vid demonstrationerna i Göteborg förra året

Varför förhåller sig inte den breda vänstern till det importerade våldet? För att inte ge nationalisterna vatten på sin kvarn? Invandrarvåldet drabbar dock alla, även socialisternas söner, döttrar och föräldrar.

”Ung kille knivrånad mitt på dagen”, ”brutalt åldringsbrott”, ”kvinna brutalt knivrånad av flera gärningsmän” och ”skottlossning vid akutmottagningen” - detta är ett axplock av några av de senaste dagarnas händelser.

På alla fria/”alternativa” medier kan man läsa om denna fruktansvärda utveckling, hos massmedia är det något nedtonat men hos den breda vänsterns medier lyser rubrikerna med sin frånvaro.

Min analys är givetvis att de ignorerar våldet och kaoset för att inte ge sina fiender, nationalisterna, rätt. Det är en usel taktik då vänstern hela tiden tappar mark bland vit arbetarklass, men det borde inte handla om att plocka politiska poäng. Det borde handla om allas vår trygghet och Sveriges framtid.

Mig veterligen får även socialister, kommunister, marxister och anti-fascister barn - och dessa är minst lika benägna att drabbas av invandrarvåldet som alla andra.

 

Linus K

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!