“Vakna vänstern! Invandrarvåldet drabbar även er”

Invandrarvåldet drabbar dock alla, även socialisternas söner, döttrar och föräldrar. Det skriver Linus K i sin insändare.

publicerad 9 december 2018
Somaliska migranter som kastar sten vid demonstrationerna i Göteborg förra året

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Varför förhåller sig inte den breda vänstern till det importerade våldet? För att inte ge nationalisterna vatten på sin kvarn? Invandrarvåldet drabbar dock alla, även socialisternas söner, döttrar och föräldrar.

”Ung kille knivrånad mitt på dagen”, ”brutalt åldringsbrott”, ”kvinna brutalt knivrånad av flera gärningsmän” och ”skottlossning vid akutmottagningen” – detta är ett axplock av några av de senaste dagarnas händelser.

På alla fria/”alternativa” medier kan man läsa om denna fruktansvärda utveckling, hos massmedia är det något nedtonat men hos den breda vänsterns medier lyser rubrikerna med sin frånvaro.

Min analys är givetvis att de ignorerar våldet och kaoset för att inte ge sina fiender, nationalisterna, rätt. Det är en usel taktik då vänstern hela tiden tappar mark bland vit arbetarklass, men det borde inte handla om att plocka politiska poäng. Det borde handla om allas vår trygghet och Sveriges framtid.

Mig veterligen får även socialister, kommunister, marxister och anti-fascister barn – och dessa är minst lika benägna att drabbas av invandrarvåldet som alla andra.

 

Linus K

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!