MORGONDAGENS DAGSTIDNING – lördag 2 mars 2024

lördag 2 mars 2024

Sprid livsviktig information till andra länder om medel mot coronaviruset

Coronavirusets spridning

publicerad 29 mars 2020
- av Markus Andersson

Sjukvårdsinrättningar runt om i Europa står helt handfallna inför viruset som nu skördar tusentals européers liv varje dag. Det är av yttersta vikt att information om de metoder som potentiellt kan rädda tiotusentals liv nu når myndigheter och allmänheten i de mest utsatta länderna, däribland Italien och Spanien. Vi ber nu om hjälp ifrån er läsare att förmedla denna information till södra Europa.

Har du bekanta i Spanien, Italien eller något annat land som är hårt drabbat av viruset – sprid informationen direkt till dem via alla tillgängliga kanaler såsom telefon, e-post, sociala medier etc.

Det är också av vikt att försöka nå myndigheterna med denna information likväl som enskilda läkare och annan vårdpersonal som enskilt kan använda medlen och metoderna för att rädda liv på privatkliniker och andra institutioner.

Sätts kolloidalt silver och intravenöst C-vitamin in på prov systematiskt, om än i liten skala, skulle utfallet kunna bli så tydligt att det inte går att ignorera behandlingsmetoderna och därmed öka chansen att medlen sedan kan sättas in på bred front för att rädda liv i kampen mot viruset.

Världshälsoorganisationen, WHO, känner sannolikt till de icke patenterbara medlen och väljer troligtvis att inte agera på vetskapen om dem på grund av kopplingar till läkemedelsindustrin, som jämte krigsindustrin är den mäktigaste i världen. Att det förekommer korruption inom WHO är sedan tidigare känt. Av detta skäl måste informationen komma in i sjukvården “nedifrån” innan ordination kan komma uppifrån organisationerna.

 

Följande engelskspråkiga information kan med fördel spridas:

Colloidal silver can save tens of thousands of lives – Nya Dagbladet
https://nyadagbladet.se/analys/colloidal-silver-can-save-tens-of-thousands-of-lives/

China fights coronavirus with collidal silver – Delaware Online
https://eu.delawareonline.com/story/news/2020/02/10/delaware-companys-disinfectant-equipment-headed-china-fight-coronavirus/4690454002/

Hospital treatment of COVID-19 with high-dose Vit C – Richard Cheng
https://youtu.be/54D62zap67c

New York hospitals are treating coronavirus patients with high dosages of VITAMIN C after promising results from China – Daily Mail
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8149191/New-York-hospitals-treating-corona-patients-6000-milligrams-VITAMIN-C.html

 

Tack för din hjälp!

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan

Flykten från New York

RecensionerJan Sundstedt: John Carpenters cyniska syn på mänskligheten tar sig uttryck i vad som kan vara den coolaste polisstat som skådats på vita duken.

Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend