En intakt blodcirkulation stödjer immunförsvaret och förebygger sjukdom

BEMER fysikalisk vaskulär terapi förbättrar mikrocirkulationen och främjar blodflödet i de minsta blodkärlen. Kapaciteten i kroppens celler förbättras, vilket i sin tur bidrar till att lindra smärta och gynna kroppens egna självläkande krafter.

publicerad 24 november 2021

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


22 420 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


[wordpay_hide_paywall]

Mycket stress, för lite sömn, ensidig kost, osunda levnadsvanor, sjukdom och naturligt åldrande försvagar pumpaktiviteten hos de minsta blodkärlen. Detta gäller för det stora flertalet av alla människor. När blodkropparna rör sig alldeles för långsamt kan de inte längre utföra sina uppgifter tillräckligt bra. En bristande leverans till vävnad och organ leder på lång sikt till försämrad fysisk och mental prestationsförmåga, smärta, nedstämdhet och sjukdom.

Regelbunden användning av fysikalisk vaskulär terapi motverkar effektivt sjukdom och hälsoproblem och stödjer kroppens självläkande och regenerativa processer.

Så fungerar BEMER

BEMER fysikalisk vaskulär terapi är en vetenskapligt undersökt och certifierad metod för att stimulera blodflödet i de minsta blodkärlen. I dessa blodkärl, som står för 74 % av den sammanlagda cirkulationen, utför blodet livsviktiga transportuppdrag: Det försörjer vävnad och organ med syre och näringsämnen samt forslar bort metaboliska slutprodukter.

Endast om cellerna får vad de behöver, kan de göra vad de ska, såsom att upprätthålla hälsa, utföra läkningsprocesser och tillhandahålla energi.

Behandling 2 x 8 minuter dagligen, är tillräckligt för att stödja dessa livsviktiga processer.

Lär dig mer om BEMER på 7 minuter i videon nedan:

 

Vetenskapligt bevisat

BEMER-systemet är en EU-godkänd medicinteknisk produkt och det finns hela 19 vetenskapliga studier listade på PubMed.

Behandling

Behandling vid sjukdom, stödja immunförsvaret, aktivering av den självläkande förmågan genom att stimulera mikrocirkulationen.

Profylax

Positiv effekt på allmän känsla av välbefinnande, hälsa och sömn. Sammanlagt leder detta till en högre livskvalitet.

Ökad prestationsförmåga

Stöd av ämnesomsättning för prestationsökning, stärkt reaktionsförmåga, minskad risk för idrottsskador, snabbare regenerering.

BEMER Pro Set

Detta är ett all-inclusive-paket för en fysikalisk vaskulär terapi och den perfekta lösningen för hushåll och professionell mottagning med höga krav.

Den överskådliga pekskärmen är enkel att manövrera och gör det också möjligt att styra upp till två applikationsenheter samtidigt, oberoende av varandra (2-i-1-funktion).

BEMER Pro-Set innehåller en uppsättning applikationsmoduler och tillbehör. De olika applikationsmodulerna överför BEMER-signalen , som alstras i styrenheten, direkt till de ställen på kroppen som ska behandlas.

Tre förinställda program

Förutom vanliga behandlingsprogram med fritt valbar intensitet för hela kroppen har BEMER Pro-Set tre förinställda program. Detta möjliggör intensiv behandling av enskilda områden.

Behandlingsunderlaget kan placeras under bäddmadrassen.

Sömnprogram med tidsstyrning och väckning

Vetenskapen har länge varit medveten om den stora betydelsen av kroppens regenererings- och reparationsprocesser under nattvilan. Utöver behandlingar på dagtid har BEMER därför utvecklat en särskild signalkonfiguration.

Tack vare tidsstyrning kan du anpassa programmet till dina personliga sömnvanor.  Larmfunktionen, som kan aktiveras i slutet av sömnprogrammet, ser till att du vaknar i tid.

Vill du beställa din egen BEMER

Du kan välja mellan våra tre olika system Classic Set, Pro Set och Horse Set som du finner i vår webbutik.

Möjlighet till delbetalning

Använd kontaktuppgifterna nedan för mer information om delbetalning.

 

Har du frågor om BEMER?

Kost- och näringsrådgivare. Lic. lymfolog och cert. BEMER-partner.

Kontakta gärna mig så svarar jag på frågor om metoden, produkten och dess hälsofördelar.

Jane Jansson
+46 76 555 86 20
jane.jansson@bemermail.com

Mer information finner du på hemsidan.

 


 

BEMER Nordic

BEMER International AG är internationellt marknadsledande inom mikrocirkulation. Företaget har utvecklat patenterade behandlingsmetoder för fysikalisk vaskulär terapi och utövat fortlöpande forskning inom detta område sedan 1998.

AG företräds av agenturer i över 40 länder och säljer sina beprövade produktlinjer via ett omfattande nätverk av specialiserade direktdistributörer.