Debatt

”Sverigedemokraterna har kapitulerat”

Befolkningsutbytet i Väst

Sverigedemokraterna har kohandlat bort och kapitulerat i migrations- och återvandringsfrågan. Det är något som vore otänktbart för Alternativ för Sverige, skriver Jeff Ahl (AfS).

publicerad 19 november 2021

Sveriges politiska ödesfråga är återvandring. Ska Sverige någonsin bli ett etniskt och kulturellt homogent land igen, där våra barn får växa upp i trygghet och i ett ordnat samhälle, måste återvandring genomföras. En omfattande och tvingande sådan. Varenda systembelastande invandrare måste skickas hem. Med systembelastande invandrare menar vi bidragsinvandrare, de som begår brott eller som vägrar anpassa sig. De måste skickas ut från Sverige, oaktat om de har uppehållstillstånd eller medborgarskap. Sverige tillhör svenskarna, Norden tillhör nordborna och Europa tillhör européerna. Den som kommer hit ska anpassa sig, arbeta och visa respekt för ursprungsfolket.

Sverigedemokraterna har kapitulerat för andra gången i förhandling med andra partier. De valde att nöja sig med minskad invandring och då först eventuellt nästa år efter valrörelsen är över, enligt de överenskommelser som ingåtts med Moderaterna och Kristdemokraterna. En invandring som dessutom ska dikteras från Bryssel av EU-byråkratin. EU:s miniminivå som Sverigedemokraterna pratar om innebär att omfördelning av invandrare som dikteras utländska herrar ska accepteras. Sverigedemokraterna menar att det är en seger att stå med mössan i hand inför utländsk makt. På valnatten 2010 kunde nog ingen nationalist i sin vildaste fantasi tro att Sverigedemokraterna 2021 skulle jubla över att de lagt makten över svensk invandringspolitiken i EU:s händer.

Är det bättre om Moderaternas, Sverigedemokraternas och Kristdemokraternas budget klubbas igenom än regeringens? Svaret är ja, men systemkollapsen och folkutbytet kommer fortsätta, eftersom enbart återvandring kan reversera detta. Systemkollapsen kommer bara sakta in med det ”konservativa” blockets förslag. Sverigedemokraterna har dessutom med sina handlingar legitimerat EU och legitimerat globalistiska internationella konventioner likt asylrätten, som Sverige borde ha lämnat för länge sedan. Det är mycket oroväckande att Sverigedemokraterna i och med förhandlingarna har övergivit linjen om att helt stoppa asyl- och den asylrelaterade anhöriginvandringen. Vad gäller själva förhandlingsaspekten så har till exempel Vänsterpartiet nyligen visat att det går att ställa ultimativa krav i en specifik fråga, som anses vara viktigt för ett parti, och få genomslag för den. Det finns inga ursäkter om att ett parti ”måste kompromissa i alla frågor”, det går att kompromissa mer i andra frågor och kräva mer i en viktig.

Utanför riksdagens portar står ett genuint nationalistiskt parti och väntar ivrigt att få driva Sveriges ödesfråga i politikens absoluta centrum. Alternativ för Sverige kommer aldrig någonsin kapitulera i frågan om återvandring eller stoppad asyl- och asylrelaterade anhöriginvandring. Vi kämpar envetet för att återupprätta det trygga, traditionella och starka Sverige. Vi vill lägga grunden för att åter göra Sverige till en förebild världen över. Vi kommer aldrig nöja oss med det minst dåliga i politiska förhandlingar. För vårt folk, våra barn och kommande generationer svenskar duger enbart det bästa. Det är dags att samla den nationella rörelsen och visa att det finns en genuin nationalistisk kraft som vill försvara svenskarnas intressen i riksdagen. Vid valet 2022 kan du rösta på ett alternativ som vill ta tillbaka det trygga och starka Sverige.

 

Jeff Ahl
Styrelseledamot Alternativ för Sverige


Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


124 440 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.