Debatt

”Invandrarna tar över ditt land, svensk – dags att vakna!”

En röst på socialdemokraterna eller något av de andra sjuklöverparterna är en röst för ett enklaviserat och våldsamt klansamhälle som styrs av privata företag. De svenskar som har en uns av ära i kroppen och bryr sig om sina barn kan inte godta en sådan framtid. Det skriver Petrit Latifi.

publicerad 25 september 2020

Känner du igen dig? Den idylliska svenska landsbygden, naturen och tryggheten. Traditioner och folkhem och svensk sommar. Allt det där som du är uppvuxen med är på väg att försvinna om du röstar på Socialdemokraterna. Du måste byta parti. Om inte annat, så blir du snart tvungen.

Vare sig du tror på massinvandring eller inte så har under de senaste 20 årens socialdemokratiska politik aktivt förstört samhället. Om du fortsätter rösta på Sjuklöverpartierna så kommer allting du älskar med Sverige att försvinna. Landsbygder kommer att jämnas ut med marken och bli städer och urbaniserade områden för de miljontals invandrare som Sjuklövern kommer att ta in.

I kölvattnet av migrationen får du klankultur och kriminalitet. Eftersom försörjningsbördan ökar försvinner därmed välfärdsstaten och endast mass-privatisering kvarstår som alternativ i den nya globaliserade världen. De invandrade grupperna kommer fram tills dess att leva på dina skattepengar som du, dina fäder och dina förfäder kämpade och slet för.

Så om du har en uns av ära i din kropp så ser du till att skärpa till dig. Du måste, om du inte vill att invandrarna helt ska ta över ditt land. De senare årens invandrade grupper är inte intresserade av svenskars naturromantiska och lantligt blyga fantasier. De vill ha pengar, och du ska betala. De kommer att byta ut ditt språk, din kultur, dina traditioner mot sina egna. De har inte behov av dig.

Invandrare är inte intresserade av att skriva arga lappar på torktumlaren. Det trygga sunda samhället du är van vid upphör. Med invandrarnas inträde kommer också våld – det är så det ser ut i de flesta delar av världen. Våld, makt och vapen byter ut dina kanelbullar, arga lappar och passiv aggressivitet. Kvar finns otrygghet som du lämnar efter till dina barn. Du bryr dig om dem, hoppas jag?

Du har betalat miljontals kronor i skatt. Det är ingen som bryr sig. Invandrarna bryr sig inte. Dina Socialdemokratiska politiker som du är slav till bryr sig inte. De är ute efter att skatta dig ännu mer, och du är likt en hund som skäller när du får ett ben. Sverige håller på att försvinna på grund av att du röstar på Socialdemokraterna. Du röstar för ett enklaviserat, mångkulturellt och våldsamt klansamhälle som styrs av privata företag. Detta oavsett din humanistiska ståndpunkt.

Det är dags att vakna, svensk. Invandrarna håller på att ta över ditt land. Om du är konflikträdd så kommer du tvingas konfrontera det snart när kriminella gäng bryter sig in i ditt hem på landet.

Klockan tickar.

 

Petrit Latifi


Om skribenten:

Petrit Latifi, med sina rötter i forna Jugoslavien, är debattör, krönikör, och föreläsare med fokus på integration och mångkulturella klansamhällen.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


142 370 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.