USA stoppar all immigration

Publicerad 21 april 2020

  President Donald Trump meddelar att han kommer att skriva under ett presidentdekret för att tillfälligt stoppa all invandring till USA med anledning av coronakrisen.

  I ett inlägg på Twitter meddelar USA:s president att han kommer att skriva under en presidentorder för att tillfälligt stoppa all invandring till landet.

  Åtgärden avses förhindra smittspridningen i landet och är enligt Trump därtill nödvändig för att säkra amerikanska medborgares jobb.
  I ljuset av attacken från den osynliga fienden, liksom behovet av att skydda våra stora amerikanska medborgares jobb, kommer jag att skriva under en presidentorder om att tillfälligt upphäva invandring till USA” skriver Trump på Twitter.

  Vita huset skall tillsvidare ha avböjt att ge en kommentar med mer bakgrund till och detaljer kring beslutet.

  Invandringen till USA är redan i praktiken kraftigt begränsad med anledning av de gränsrestriktioner och inreseförbud som har införts i viruspandemins spår.

   

  Källa: NB Nyhetsbyrån


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!