#PizzaGate – misstänkt pedofilring i Washington DC

publicerad 28 november 2016
https://www.youtube.com/watch?v=A1ba1Etgub4

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


22 420 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


#PizzaGate har varit namnet på allas läppar den senaste veckan. Avslöjanden om att delar av den politiska makten i Washington DC använder kodord för att referera till pedofili har fått många att reagera, och är det en pizzeria i Washington DC som allt sker från?

Allt började med att Julian Assange och Wikileaks läckte hundratusentals mejl från John Podesta, chef för Hillary Clintons presidentvalskampanj. NyD har tidigare skrivit om att John Podesta och hans bror Tony Podesta varit involverade i ockulta blodsmiddagar med den serbiska konstnären Marina Abramović.

Under den senaste veckan har det kommit upp nya avslöjanden från folk inom den alternativa median som visar på kopplingen mellan Podesta och en pizzeria i Washington DC kallad Comet Ping Pong. Pizzerian drivs av James Alefantis, tidigare pojkvän till David Brock, högt uppsatt inom Hillary Clintons presidentvalskampanj som också basade över hennes propagandacenter Correct The Record, CTR. Comet Ping Pong påstås vara epicentrum för den omfattande pedofilringen.

James Alefantis, som driver Comet Ping Pong, har bestämt förnekat alla anklagelser om att pizzerian skulle vara en del av ett omfattande pedofilnätverk.

Youtubern reallygraceful är en av många som tagit upp fallet #PizzaGate i flera av sina YouTube-videor.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!