Utrikes

”IS-profilen” Michael Skråmo uppges ha dödats

Jesper Söder, som har krigat mot IS, kungör via sin Facebooksida att IS-krigaren Michael Skråmo har dödats.

Söder skriver följande på sin Facebooksida: ”Att skråmo varit gripen, har klarnat upp. Skråmo var inte gripen utan behandlades för sina skador. Skråmo har dött av sina skador.

Upprepar Michael skråmo är död. Lämnar efter sig sina barn. Som är omhändertagna som jag förstått.

Update: Vart skråmos barn befinner sig är oklart. Men de är utan föräldrar.

Update: Skårmo ska ha skadats i strid. Han ska haft kontakt med sina nära och kära efter skadan. Men ska ha dött av skadorna under tisdagen.

Han ska ha dödats i striderna om Baghuz i östra Syrien.

Skråmo uppgavs i början av mars vara tillfångatagen.

Hans hustru Amanda Gonzales ska ha dödats i Syrien tidigare i år. Tillsammans lämnar de sju barn efter sig (om de är vid liv ännu).

 

Källa: Jesper Söder/Facebook

Liknande artiklar

”IS-man” hotade spränga kommunhus – dömdes till rä... Det var i höstas som mannen hotade med att spränga kommunhuset i Vaxholm. Han påstod sig även tillhöra IS. Nu döms manne...
Här är länderna som planerar dra in medborgarskap ... Debatten kring de personer som deltagit och stridit för IS i Mellanöstern och efter krigsförlusterna nu planerar att åte...
”Fler än en” IS-terrorist har återvänt till Katrin... Terrorister som stridit för IS i Syrien har återvänt till Katrineholm. – Vi har en ganska bestämd uppfattning om att ...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!