Här gäckar journalisterna Pfizer – utanför högkvarteret i New York

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 2 februari 2023
- av Sofie Persson
LED-lastbilen parkerades utanför läkemedelsjättens kontor.

Project Veritas journalister hyrde en Led-lastbil där man spelade upp sitt avslöjande om Pifzers planer på att mutera covid-19 så att massvaccinering kan fortsätta vara en ”kassako” – utanför läkemedelsjättens huvudkontor i New York.

Det var under förra veckan som Project Veritas släppte en smygfilmad inspelning av den utpekade Pfizer-chefen Jordon Trishton Walker där han skryter om att läkemedelsbolaget bland annat hittat ett sätt att ”mutera” covid-19 genom en ”riktad evolution” för att skynda på utvecklingen av framtida vaccin.

Under tisdagen tog Project Veritas detta ett steg längre och hyrde en mindre lastbil som placerades utanför Pfizers kontor i New York och spelade upp filmen gång på gång med lastbilens Led-video.

Efter att ha varit parkerade ett tag utanför läkemedelsjätten tog man även en åktur i New York. Project Veritas journalist och pressekreterare R.C. Maxwell talade med flera människor som visade stöd och tacksamhet för gruppens publikationer. Man försökte även få kommentarer om avslöjandet utanför Pfizers kontor, dock utan resultat. I en tweet skriver man i luttrad ton att polisen till slut ”självklart” kallades in.

 

Efter avslöjandet har även konventionella politiker som den republikanske senatorn Marco Rubio riktat kritik mot läkemedelsföretaget. Rubio skrev själv ett öppet brev till läkemedelsjättens vd Albert Bourla där han uttrycker sin oro mot bakgrund av vad som framkommit.


Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


166 870 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.