Finländska statsministern 2011: ”Svininfluensan var inget verkligt hot”

Pandemiöverdrifterna

publicerad 26 februari 2021
- av Isac Boman
Sanna Marin frågas ut av CNN-journalisten Fareed Zakaria på det globalistiska maktmötet World Economic Forum 2020.

I ett blogginlägg som författades 2011 av Finlands nuvarande socialdemokratiska statsministern Sanna Marin konstaterar hon att svininfluensan var ett kraftigt överdrivet hot och att hysterin kring denna och svininfluensavaccinet drevs på av bland annat läkemedelsindustrin. Inlägget har väckt uppmärksamhet mot bakgrund av Marins mycket repressiva coronapolitik sedan hon själv blev statsminister inför 2020.

Den då 24-åriga socialdemokraten skrev vid tillfället att svininfluensan inte var ett verkligt hot, ”åtminstone inte i den utsträckning som media, politiker och medicinsk personal varnade för hotet” och pekade i sitt blogginlägg på att masshysterin kring den så kallade pandemin omöjliggjorde en saklig politisk debatt.

Rädsla och hot har alltid varit effektiva marknadsföringsverktyg och under sken av dessa är det lätt att sälja in säkerhet till folket. När masshysteri har nått sin smärtpunkt, finns det inte längre någon plats för anledning eller fakta i den offentliga debatten.”, skriver Marin bland annat.

Vidare pekade hon på läkemedelsjättarnas stora inflytande i politiken.

Läkemedelsindustrin är en av de mest inflytelserika politiska lobbygrupperna idag och drivs av samma pappersbränsle som alla kapitalistiska institutioner – pengar.”

Den så kallade svininfluensan blev sedermera en stor skandal både mot bakgrund av hur kraftigt hotet från den överdrivits och även mot bakgrund av de omfattande vaccinskador som orsakades av vaccinet Pandemrix – som framförallt åsamkade många i Finland och övriga Norden narkolepsi – en livslåg och obotlig neurologisk sjukdom som kraftigt påverkar kroppens förmåga till normal sömn.

Några spår av dessa resonemang har dock inte återfunnits sedan den Marin blev statsminister i slutet av 2019 och kort därefter började driva på en djupgående coronarepression i Finland. Så sent som igår meddelade Marin att det finländska samhället återigen ska låsas ned för att bekämpa den så kallade tredje vågen och nya mutationer av coronavirus som mainstreammedias propaganda kretsat kring under den senaste månaden.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!