MORGONDAGENS DAGSTIDNING – onsdag 21 februari 2024

onsdag 21 februari 2024

Amerikansk läkare: “Coronavaccin helt meningslöst”

Coronarepressionen

publicerad 14 oktober 2020
- av Isac Boman
Läkaren Brian Tyson menar att hydroxiklorokin hade kunnat rädda många liv.

Brian Tyson i Kalifornien är ännu en läkare i raden som framgångsrikt behandlat patienter med en medicinsk behandling baserad på hydroxiklorokin. I dagsläget klargör han att man botat hela 1700 patienter med covid-19-diagnoser och menar att 80 procent av dem som dött av coronaviruset hade kunnat räddas med behandlingsmetoden. Eftersom dödligheten därtill är mycket låg menar han att ett vaccin är helt meningslöst.

– Om du tar genomsnittet under de senaste tre åren så har vi mellan 20 och 30 000 fall, förmodligen högre än vad vi hade sett annars under ett typiskt år. Så ja, coronaviruset har haft viss påverkan, men det handlar inte i närheten om 200 000 fall som det påstås, förklarar den amerikanske läkaren i en intervju med One America News.

Han berättar vidare att sjukhus och läkare fått ekonomiska incitament för att registrera dödsfall som att de hade orsakats av coronavirus, även om den egentliga dödsorsaken var en annan. Detta eftersom patienter som diagnoisticerats avlidna i covid-19 givit det mer ekonomiska medel till sjukhus än om dödsorsaken fastställts som någonting annat.

– Så någon kommer in i sjukhuset och är smittad med coronaviruset, men dör av exempelvis en hjärtattack eller en stroke så registrerades dessa dödsfall ändå bland de där 200 000 coronadödsfallen.

Tyson är också helt övertygad om att hydroxiklorokinbaserad behandling kan rädda många liv och att det är ett läkemedel som borde användas i mycket stor skala för att bekämpa viruset.

– Vi har gjort det här sedan i mars, vi har testat över 16 000 människor, vi har haft över 1700 bekräftade smittofall som vi har behandlat, klargör Tyson.

Ordinationen till patienterna har vid sidan av hydroxiklorokin bestått av zink och av de 1700 patienterna så menar han att man inte haft ett enda dödsfall och blott en patient har behövt intensivvård.

– Inga dödsfall alls, understryker han.

– Vi hade inget val. Vi hade sjuka patienter, vad har vi för behandlingsmetoder, vad var alternativen? Svaret var att vi inte hade några alternativ, förklarar Tyson på frågan varför man till skillnad från många andra läkare började använda hydroxiklorokin för att behandla covid-19-patienter.

På frågan om USA skulle kunna återöppna samhället imorgon om alla invånare fick hydroxiklorokin svarar läkaren att landet kan öppnas upp oberoende av detta, eftersom de flesta inte ens är i behov av läkemedlet. Samtidigt tillägger han att det naturligtvis bör användas på alla som känner av symptom.

– Om läkemedelsstyrelsen vill ta ifrån mig min licens för att jag använder en testad medicin som faktiskt fungerar så är jag säker på att det finns någon advokat där ute som är beredd att försvara mig, men jag kommer inte låta mina patienter dö av politiska skäl, deklarerar han.

 

Tyson menar vidare att 75-80 procent av de som dött av coronaviruset hade kunnat räddas om hydroxiklorokin tidigare började användas som behandlingsmetod i stor skala. Han anser inte heller att det finns behov av något vaccin för att bekämpa viruset.

– Vi behöver inget vaccin. Titta på befolkningen. Om vi har en överlevnadschans på 99,997 procent, varför behöver vi ett vaccin?, frågar han sig retoriskt.

Läkaren argumenterar också för att nedstängningen av samhället är betydligt mer hälsovådlig än vad coronaviruset är och påminner om att den ursprungliga repressionen skulle vara i två veckor men att samhället nu ett halvt år senare till stora delar fortfarande är nedstängt.

– Ingen kan leva i ett nedstängt samhälle för evigt, det är inte hälsosamt för någon. Vi vill inte att regeringen ska kontrollera oss, vi vill ha möjligheten att föra vår egen talan, välja själva och ha rätten att själva välja medicin om vi anser att den är användbar, slår han fast.

Avslutningsvis uppmanar Tyson medborgare att lyssna på de läkare som faktiskt arbetar dagligen i främsta ledet och faktiskt vet vad de pratar om istället för makthavare som saknar all form av kunskap i ämnet.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan
Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend