Ännu behövs din hjälp inför rättsprocessen mot Länsförsäkringar Bank

publicerad 24 mars 2023
- av Redaktionen

Ett varmt tack till alla er som bidragit till Nya Dagbladets krigskassa och gjort att vi nu närmar oss insamlingsmålet vi satt upp inför stämningen av Länsförsäkringar Bank.

Varje krona gör att vi kommer att stå på stadigare ben under den kommande rättsprocessen mot banken – så till er som ännu inte haft möjlighet att bidra, och kanske har det nu, vill vi vädja om stöd.

Under gårdagen nådde insamlingskampanjen för den kommande stämningen upp till 120 000 kronor och närmar sig nu målet på 150 000 kronor.

Det är så många värmande och uppmuntrande ord vi fått samtidigt också med donationerna som inkommer från våra läsare. Folk är verkligen, med rätta, heligt förbannade över bankernas avskyvärda beteende och det är rörande att se vad det betyder för människor att vi nu tagit denna strid till offentligheten, säger nyhetschefen Isac Boman.

Han betonar samtidigt att målet på 150 000 kronor verkligen är ett minimum för att kunna upprätthålla den redaktionella verksamheten på ett fungerande sätt, samtidigt som man driver en rättslig process mot vad som faktiskt är en av Sveriges största banker – med en omsättning på över 10 miljarder kronor.

Det här är som vi betonat inte bara en strid för fri media som vi tar, utan för alla hederliga medborgare och företagare som inte fått upprättelse för det enorma maktmissbruk som bankerna ägnat sig åt. Det är ingen enkel strid vi tar, men med våra läsares stöd kommer vi att se till att Länsförsäkringar får stå till svars inför öppen ridå för varje lagbrott man gjort sig skyldig till, utlovar Boman.

 


Så bidrar du till Nya Dagbladets krigskassa

Stöd Nya Dagbladets kamp mot banken via Swish 123 611 30 21 eller via bankgiro 5601-6462. Det går också att donera med betalkort, exempelvis Visa och Mastercard via denna länk, alternativt vår Paypal-sida. Gåvomottagare: Aeon Media AB.

Donationerna går inte längre till ett konto hos Länsförsäkringar Bank utan hanteras av en tryggare leverantör.

Det går också att donera kontant helt anonymt. Skicka sedlar väl dolda i ett slutet kuvert till: Nya Dagbladet, Box 1, 774 21 Avesta.

Vi accepterar också donationer via Bitcoin till: 37jwA6hJyYx3y9PmyDdZT6cYxLXZL9PMHQ (läs mer här) samt via Ethereum till: 0x437494eB1F26d63E501a6A80039d44be6A60b5c2 (läs mer här).Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!