Så stödjer du enkelt Nya Dagbladet med en månadsgåva

uppdaterad Idag 22:06 publicerad 20 maj 2024
- av Redaktionen

Läsare som vill stödja tidningen på kontinuerlig basis kan bidra genom månadsdonationer. Valfritt belopp kan enkelt överföras varje månad tack vare den smidiga tjänsten Donorbox. Små gåvor som automatiskt dras varje månad är mycket värdefulla för redaktionens löpande arbete för fri journalistik.

Du kan enkelt donera ett engångsbelopp eller ange önskat månadsbelopp som automatiskt dras via valfritt betalkort. Du kan när som helst avbryta månadsöverföringen.

Följ stegen nedan genom att välja belopp, betalkortsnummer och välj om du vill ange ditt namn eller donera anonymt. Man kan också framföra ett meddelande tillsammans med donationen.

Månadsdonationer är absolut ovärderliga för oss på redaktionen, som dagligen arbetar med att leverera oberoende och ocensurerade nyheter till er läsare, då de ger oss möjlighet att budgetera på ett helt annat sätt.För att enkelt avbryta en stående månadsöverföring går du till donorbox.org och skapar ett konto med samma e-postadress som du angav vid donationstillfället. Sedan kan du logga in och se “Your recurring donations” och klicka på “Edit” och “Cancel plan“. En guide med bilder finns att ta del av här.

Varje gåva gör stor skillnad. Vi ska tacka med att fortsätta ta morgondagens dagstidning till nya nivåer!

 

Varmt tack på förhand!

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!