Nu kan du bli månadsgivare till Nya Dagbladet

publicerad 29 maj 2020

Läsare som vill stödja tidningen på kontinuerlig basis ges nu möjligheten till att bidra genom månadsdonationer. Valfritt belopp kan enkelt överföras varje månad tack vare den smidiga tjänsten Donorbox.

Du kan enkelt donera ett engångsbelopp eller ange önskat månadsbelopp som automatiskt dras via valfritt kreditkort. Du kan när som helst avbryta månadsöverföringen.

Följ stegen nedan genom att välja belopp, kreditkortsnummer och om du vill ange namn eller donera anonymt. Man kan också framföra ett meddelande tillsammans med donationen.

Månadsdonationer är absolut ovärderliga för oss på redaktionen som dagligen arbetar med att leverera oberoende och ocensurerade nyheter till er läsare då det ger oss möjlighet att budgetera på ett helt annat sätt. Dina gåvor är dessutom skattefria för oss enligt 8 kap. 2 § inkomstskattelagen.

 

För att avbryta en stående månadsöverföring går du till donorbox.org och skapar ett konto med samma e-postadress som du angav vid donationstillfället. Sedan kan du logga in och se ”Your recurring donations” och ta ”Edit” och ”Cancel plan”. En guide med bilder finns att ta del av här.

Varje gåva gör stor skillnad. Vi ska tacka med att fortsätta ta morgondagens dagstidning till nya nivåer!

 

Varmt tack på förhand!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.