Redaktionellt

Nu kan du bli månadsgivare till Nya Dagbladet

Läsare som vill stödja tidningen på kontinuerlig basis ges nu möjligheten till att bidra genom månadsdonationer. Valfritt belopp kan enkelt överföras varje månad tack vare den smidiga tjänsten Donorbox.

Du kan enkelt donera ett engångsbelopp eller ange önskat månadsbelopp som automatiskt dras via valfritt kreditkort. Du kan när som helst avbryta månadsöverföringen.

Följ stegen nedan genom att välja belopp, kreditkortsnummer och om du vill ange namn eller donera anonymt. Man kan också framföra ett meddelande tillsammans med donationen.

Månadsdonationer är absolut ovärderliga för oss på redaktionen som dagligen arbetar med att leverera oberoende och ocensurerade nyheter till er läsare då det ger oss möjlighet att budgetera på ett helt annat sätt. Dina gåvor är dessutom skattefria för oss enligt 8 kap. 2 § inkomstskattelagen.

 

För att avbryta en stående månadsöverföring går du till donorbox.org och skapar ett konto med samma e-postadress som du angav vid donationstillfället. Sedan kan du logga in och se "Your recurring donations" och ta "Edit" och "Cancel plan". En guide med bilder finns att ta del av här.

Varje gåva gör stor skillnad. Vi ska tacka med att fortsätta ta morgondagens dagstidning till nya nivåer!

 

Varmt tack på förhand!

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!