Nu kan du donera till Nya Dagbladet med Bitcoin!

publicerad 1 november 2017

Nu finns äntligen möjligheten att donera till Nya Dagbladets ideella arbete genom Bitcoin. Du slipper därmed också mellanhänder och gåvan blir klar mer anonym.

Möjligheterna att handla med kontakter och andra mer privata betalningsmedel försvinner i rasande takt. Vårt liv kartläggs dagligen genom de vanliga betalningstransaktioner vi gör via internetbanker och betalkort och våra digitala fotspår lagras i upp till tio år. Dessa uppgifter ligger sedan helt i händerna på privatägda banker.

Ett modernt och smidigt sätt att donera och betala är dock via kryptovalutor som Bitcoin. Utöver att betalningen sker utan mellanhänder ifrån de privatägda bankerna, registreras och övervakas inte transaktionerna av våra myndigheter lika enkelt som vanliga banköverföringar. Med Bitcoin, som är den största kryptovalutan, kan också betalningar och donationer ske i princip helt anonymt om man så önskar.

Eftersom Nya Dagbladet verkar för att stärka medborgarnas integritet och rättigheten att slippa få sina liv övervakade och kartlagda erbjuder vi nu möjligheten att donera till tidningens verksamhet genom vår nya Bitcoin-tjänst (vilket kan sägas motsvara ett bankkonto).

För att betala och överföra till en Bitcoin-plånbok behöver man en egen plånbok, alternativt kan man använda sig av en överföringstjänst.

 

Donera säkert och mer privat via BTCPAY:

 

 

 

 

För andra sätt att donera besök vår donationssida.

Vill du veta mer om Bitcoin? Läs NyD:s artikel Vad är Bitcoin för någonting?

Tack för ert fortsatta stöd!

 

Redaktionen

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!