Ledare

Västvärldens demokratiska fasad briserar

Nu vittrar den demokratiska fasaden ned tack vare det fria informationsflödet och det ropas nu efter verkligt folkstyre

I USA, Sverige och stora delar av västvärlden vänder sig nu befolkningarna emot ett allt mer förljuget politiskt etablissemang. Den demokratiska fasaden briserar eftersom informationsmonopolet inte längre går att upprätthålla. Via internet och fria medier flödar nu information som hållits tillbaka av de makthavare som sopat obekväma sanningar om samhällsutvecklingen under mattan.

Och förändringen går snabbt. Sverige anses ha den mest utvecklade och proffsigaste alternativmedian i världen per capita. Kanske är det också här i det hårt konsensusparalyserade experimentlandet Sverige som revolutionen mot politisk korrekthet, förljugenhet och manipulation kommer att bli som mest omvälvande och påtaglig.

Idag publicerar Nya Dagbladet en exklusiv intervju med Astrid Lindgrens Bullerbybarn, Henrik “Bosse” Larsson, som idag boende i Hollywood, deltar i den gräsrotsrevolution som pågår på andra sidan Atlanten. Larsson ger oss en unik inblick i hur revolutionen ser ut på vår storebrorskontinent och vilken utveckling vi har att vänta även här.

 

Häng med!

 

Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!