Nu vittrar den demokratiska fasaden ned tack vare det fria informationsflödet och det ropas nu efter verkligt folkstyre

Västvärldens demokratiska fasad briserar

Publicerad 1 mars 2017, uppdaterad kl. 12:56

I USA, Sverige och stora delar av västvärlden vänder sig nu befolkningarna emot ett allt mer förljuget politiskt etablissemang. Den demokratiska fasaden briserar eftersom informationsmonopolet inte längre går att upprätthålla. Via internet och fria medier flödar nu information som hållits tillbaka av de makthavare som sopat obekväma sanningar om samhällsutvecklingen under mattan.

Och förändringen går snabbt. Sverige anses ha den mest utvecklade och proffsigaste alternativmedian i världen per capita. Kanske är det också här i det hårt konsensusparalyserade experimentlandet Sverige som revolutionen mot politisk korrekthet, förljugenhet och manipulation kommer att bli som mest omvälvande och påtaglig.

Annons:


Idag publicerar Nya Dagbladet en exklusiv intervju med Astrid Lindgrens Bullerbybarn, Henrik “Bosse” Larsson, som idag boende i Hollywood, deltar i den gräsrotsrevolution som pågår på andra sidan Atlanten. Larsson ger oss en unik inblick i hur revolutionen ser ut på vår storebrorskontinent och vilken utveckling vi har att vänta även här.

 

Häng med!

 

Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

  • Bertil Andersson

    De två styckena under Ledare är ngt av det bästa jag läst. De klargör exakt hur situationen är nu och förr.

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend