Tack till dig som möjliggör vårt arbete!

publicerad 24 april 2024
- av Markus Andersson

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Kära läsare!

Stödet vi får från er läsare är överväldigande och på bara två veckor lyckades vi nå insamlingsmålet på 100 000 kronor för vår kampanj. Som chefredaktör för Nordens idag viktigaste oberoende nyhetstidning vill jag tacka var och en som gör det möjligt för oss att fortsätta vårt arbete.

Nya Dagbladet har under 12 år utgjort en av få motvikter till medströmsmediernas skamlösa propaganda som driver på för krigshets, kulturell dekadens och teknokratisk totalitarism. Vi lever i en tid där varje ord vi publicerar fortsätter att bli mer och mer värdefullt för var dag som går.

Samtidigt kan vi skönja en brytningstid där maktstrukturer på allvar kan sättas i gungning. Parallellt med det redaktionella arbetet driver vi framförallt en utdragen rättsstrid mot Länsförsäkringar, något vi tror och hoppas ska kunna sätta ett bestående avtryck i kampen för att försvara medborgares och journalisters rättigheter gentemot bankernas systematiska maktmissbruk.

En donation till Nya Dagbladet är mer än en gåva, det är en investering i vår gemensamma framtid och frihet. Det är att uttrycka sin tro på ett Sverige där makten granskas för medborgarnas räkning snarare än att makten granskar medborgarna. Ett Sverige där sanningssökandets låga fortsätter att brinna klart och det sunda förnuftets ljus oförtröttligt förjagar de orättfärdiga strukturer som ännu har oss i sitt grepp.

Utan ditt stöd tystnar vår röst, men tillsammans kan vi faktiskt göra verklig skillnad. Ett varmt tack till dig som hjälper oss att fortsätta vårt arbete.

 

Markus Andersson,
chefredaktör Nya Dagbladet

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!