Ygemans okunnighet är hårresande

Lyssna inte till vad djupt okunniga politiker som Anders Ygeman eller personer som står i beroendeförhållande till det medicinindustriella komplexet säger. Skapa er egen uppfattning om fördelar och risker med vaccinet genom att hämta information från oberoende källor på nätet, uppmanar Lars Bern i sin krönika.

publicerad 16 mars 2021
- av Lars Bern
Foto: News Øresund – Sofi Eriksson/CC BY 3.0

I en uppmärksammad intervju i propagandakanalen SVT lägger digitaliseringsminister Anders Ygeman ut texten om de så kallade vaccinationsintygen som politikeradeln planerar att införa ihop med vaccinindustrin.

Ygemans okunnighet är fullständigt hårresande. Det är oerhört skrämmande att personer som han har ansvar för hur landet styrs i dagens mycket allvarliga situation. Hela hans resonemang byggde på att de som är ovaccinerade utgör en större spridningsrisk. Det är ett ytterst tveksamt påstående, eftersom experterna räknar med att de vaccinerade som bara får antikroppar mot en liten del av SARS-CoV-2 viruset, kommer att kunna vara asymptomatiska smittspridare och att det skyddet kanske bara håller i ett år. Den som inte är vaccinerad och smittas får sannolikt symptom som gör vederbörande uppmärksam på att hon eller han kan sprida smittan. Att utfärda vaccinationsintyg blir därför bara en symbolisk utpressningsåtgärd mot de som tvekar utan något epidemiologiskt värde.

Det är oerhört skrämmande att personer som han har ansvar för hur landet styrs i dagens mycket allvarliga situation.


Annonser:


Ygeman kommer även med det helt felaktiga påståendet att över 13 000 personer i Sverige dött av Covid-19. Verkligheten är den att över 13 000 av de som dött (uppåt 90 procent gamla och svaga) har haft ett positivt Covid-19 test. Den verkliga dödsorsaken har i flertalet fall varit underliggande metabola sjukdomar. De som dött av Covid-19 under epidemin hittills rör sig snarast om under 2000.

Ygeman tycker det är lika självklart att utfärda vaccinpass för SARS-CoV-2 vaccination som för gula febern. Skillnaden är den att av de som vårdas för gula febern dör cirka 30 procent, medan det för allvarlig Covid-19 är under en procent som dör av sjukdomen.

På en fråga hur man skall göra med de som inte vågar ta vaccinet på grund av allergiska besvär, menade Ygeman att man då fick göra undantag men att de ju bara kunde röra sig om någon enstaka per hundra- till tvåhundratusen. Ygeman är tydligen helt okunnig om att cirka en på tre i befolkningen har just allergiska problem.

Som ni ser är detta statsråd fullständigt okunnig på det område han uttalar sig om. Han utgör således en stor fara för landets befolkning.

Det är nog tyvärr så med Ygeman som med flertalet andra inom den politiska adelsklassen att de i den här frågan går helt i det medicinindustriella komplexets ledband. Detta påhitt med vaccinpass är ju bara ett sätt att utpressa medborgarna att ta ett vaccin med rader av farliga biverkningar. Just nu avbryter land efter land vaccinationerna med vissa vaccin på grund av biverkningar. Norska folkhälsomyndigheten t.ex. uppmanar de vaccinerade att omedelbart ta kontakt med en läkare om de får blå fläckar eller blödningar i huden.

Lyssna inte till vad djupt okunniga politiker eller personer som står i beroendeförhållande till det medicinindustriella komplexet säger. Försök skapa er en egen uppfattning om fördelar och risker med vaccinet, genom att hämta information från oberoende källor på nätet. Orientera er speciellt om vad ni kan göra själva för att boosta ert naturliga immunförsvar mot den här typen av virusinfektion. Det medicinska etablissemanget förnekar att det är något ni själva kan göra. Det är en flagrant lögn, det är bara att gå ut och söka på PubMed efter vetenskapliga studier som beskriver erfarenheter av insatser av vitaminer och mineraler mot Covid-19.

Väg alla faktorer för och emot varandra innan ni fattar ert beslut att tacka ja eller nej till vaccination.

Låt er inte utpressas till ett beslut mot er egen vilja!

 

Lars Bern

 

Artikeln har tidigare publicerats på Antropocene
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.