En manifestation för sanningen

I en gästkrönika skriver Tusenmannamarschens medhjälpare Daniel Forsius medryckande om arrangörernas utmanande arbete att trotsa coronarepressionen och genomföra den historiska manifestationen i lördags.

publicerad 12 mars 2021
Tusenmannamarschen passerar genom polisens blockad på Guldbron på lördagseftermiddagen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Det hade blivit den 6 mars, 2021. Det plingade till i mobilen, Filip stod utanför. Förväntan var hög, nerverna i styr när jag klev in i minilastbilen.

Färden bar in mot huvudstaden där budskapet skulle fram, presenningen över högtalarna började blåsa av, Filips telefon ringde. Pirret fanns i kroppen men ändå ett lugn, ett lugn att det bara fanns en väg, en väg för att lyfta fram sanningen.

Vi fick stanna till, en journalist från Ekot ringde när vi började säkra upp skyddet, Filip klev in i hytten gjorde intervjun. Jag klev upp på flaket och säkrade att allt satt på plats…

Intervjun klar, presenningen säkrad, in i hytten igen och vidare mot ett äventyr för att få ut ett viktigt budskap, ett budskap om vår frihet (som successivt tas ifrån oss) för att föra fram våra grundlagars rätt, lyfta sanningen och värmen till folket. Detta, om något, ser jag som det centrala i det som kallas patriotism.

Vad ska vi göra utan frihet?

Om vi inte säger stopp när det har gått för långt?

När vi har sett vad som tydligt ligger framför oss?

Att se – det handlar om kontroll och makt och inte om något virus.

Vad är vi då om vi inte gör något?

Hur vill vi att vår framtid ser ut?

Hur vill vi skapa det för nästa generation?

Vi närmade oss den stora staden och bollade olika scenarion på hur dagen skulle bli, vi kom fram till vårt delmål och möte upp dom andra…

 

Samtal med Heiko Schöning.

En lunch och ett samtal med Heiko Schöning M.D Läkare & vice ordförande World Freedom Alliance som varit på flera manifestationer både i England och Tyskland där han dels varnat om innehållet i vaccinet och om det ofantliga stora brott som begås mot mänskligheten. Heiko och jag pratade om maktens korridorer, Wallenbergs inverkan och hur eliten styr oss och använder oss som experiment för att driva sina egna agendor och mål utan någon respekt för mänskligt liv och människors rätt.

Vi pratade om det pågående internationella åtalet mot WHO gällande PCR-testet Reiner Fuellmich och andra advokater världen över driver fram, men att den lagliga processen är lång och stoppas upp av byråkrati och det är främst upp till respektive lands befolkning att stå upp och kliva fram för att frigöra sig från statens bojor och medias vinklade verklighet.

Det var dags.

Vi närmade oss tidpunkten när allt skulle ske, vi fick höra att det var mycket polisbussar som spärrat av flera delar av Medis. Hur skulle vi lösa den nya utmaningen? Skulle vi fortsätta på samma spår eller göra en ny variant? Det blev det förstnämnda, full fart framåt, No retreat, No surrender.

Filip och jag klev in i bilen, pulsen ökade för varje minut, men jag kände ändå en beslutsamhet och ett lugn. Det fanns utrymme och det fanns en väg att komma in på torget. Till sist närmade vi oss polisbussarna som blockerade Medborgarplatsen…

 

En dramatisk entré.

Där..! En lucka bakom en polisbuss, ett snabbt tryck på gaspedalen..

Vi smet igenom, förbi med en hårsmån, Snabbt stopp.

Polisen kom rusande, på båda sidor.

Nej nej, öppna inte dörren!, skrek Filip till mig.

Till sist öppnade vi och polisen skrek till Filip,

Vad håller ni på med!? Ni höll på att köra på killen där!

Jag sa: – Lugn, lugn, han var med oss…

Den korta snabba ordväxlingen lugnade ner sig, vi klev ut på varsin sida, några medhjälpare började lägga upp kravallstaketet runt bilen och några började med högtalarna.

En polis som såg ut som ansvarigt befäl kallade till sig Filip för samtal.

Samtalet avslutades, förberedelsen fortsatte och inom några minuter var allt uppe och riggat. Inget skulle stoppa yttrandefriheten, rätten att uttrycka vår åsikt till och för folket, inget skulle svika dom tusentals människor som hade kommit dit.

 

Dialogen med Polisen.

Jag började prata med några poliser där flera var oemottagliga, några kunde lyssna, lyssna på några enkla konkreta underlag.

Innehållet i vaccinet, lagbrottsparagraferna som stred mot vår grundlag i pandemilagen lämnades även över till befälet som Filip hade pratat med.

Vi jobbade på varsitt håll, det fanns en mening med allt, det var som om vi var födda till olika roller att ses denna tid i mänsklighetens historia och alla var med på olika hörn och bistod varandra.

 

Manifestationen kom igång.

Jag växlade ord med folk, gav info och pratade med en journalist. Efter cirka 10-20 minuter började polisen ta tag i folk och föra iväg dem och folket började skydda varandra. Blockerade vägen, höll armkrok och gjorde det svårt för polisen att komma igenom folkhavet.

Talen hölls i cirka 50 minuter av dom inbjudna. Filip sjöng och avslutade med “Stad i ljus” och folket sjöng med, det var ett hav, ett hav av kärlek att stå för sin nation, stå för sin flagga, stå upp för frihet, sanning och yttrandefrihet.

 

Marschen mot Guldbron.

Till sist avslutades manifestationen på Medis och Folket började sin frihetsmarsch genom staden och vandrade mot Guldbron, vid bron hade polis spärrat av, hur tänkte de nu? Skulle omkring tusen personer på bron som marscherade för frihet bara vända tillbaka?

Jag mötte en av dom strikta poliserna igen som inte ville lyssna, folk kom och pressade, jag förklarade för folk att försöka förstå hans roll också, att han är låst mellan stat och folk.

Vi växlade några ord då och då, berättade för folket om FHM:s uppdaterande på sin sida den 30 november, som dom inte offentliggjort i någon presskonferens, det mest centrala gällande av allt!? Att PCR-testet som hela pandemin bygger på. “därför kan man inte använda detta test..
I detta förde jag då fram sanningen både till polisen och folket på plats om det brott som begåtts mot svenska folket.

 

Tumultet vid avspärrningarna.

Några bröt igenom avspärrningarna och några blev också automatiskt puttade av bakomliggande folk, några hoppade över och sprang igenom och blev jagade av polis som ramlade på eget grepp.

Rapporter kom om att pepparspray användes mot folket, en äldre kvinna, man med barn och flera medborgare. En polis fick pepparspray på sig själv när vinden vände (karma?).

Detta vinklade sedermera media som att poliser blev skadade för att öka dramat i sin rapportering i en överlag lugn manifestation.

Ridande polisen kom och situationen eskalerade lite..

Men folket stod kvar, stod kvar för sin rätt, sin rätt att uttrycka sig.

Flaggor viftades, sånger sjöngs, detta var patrioter! Det var orädda människor, människor som sett igenom medias och statens lögner, som aldrig, aldrig skulle backa, backa för sin grundlagsrätt och för sin rätt att uttrycka sig.

Polisen öppnade upp.

Sedermera började polisen släppa igenom folket, och den strikta polisen jag samtalat med log bakom masken då han också kunde medge situationen är galen, men allt kommer ordna sig till sist.

Jag önskade honom allt gott och gick vidare. I grunden är vi alla människor och det är en svår roll polisen har.

 

Kungens trädgård & Expressens intervju.

Jag närmade mig Kungsträdgården där flera samlades, sjöng sånger och trummade. Folk plockades bort och fördes iväg några kvarter. En journalist från Expressen kom fram till mig och frågade om intervju..

Visst, sa jag, bara ni inte vinklar något.

Nä, det är live, sa han.

Ok, vi kör, sa jag.

Jag tog upp Event 201 pandemiövningen 18 okt 2019, företagen som låg bakom, Johns Hopkins University, Bill Gates Foundation och World Economic Forum.

Beskrev det klassiska att följa pengarna.

Vem bidrog till WHO när USA klev ur och slutade bidra? Bill Gates Foundation igen, vilka intressen har han?

Varför har han stora investeringar i vaccinföretagen?

Varför är hans fingrar i alla syltburkar?

Jag tog upp om PCR-testet och FHM:s uppdatering, som inte offentliggjorts på någon presskonferens mer än på hemsidan, innehållet i vaccinen på läkemedelsverkets hemsida.

Att berätta hela omfattningen på några minuter var en omöjlighet, utan jag tog bara upp några kärnpunkter. Att dom skulle möta någon som hade koll på vad som skett globalt hade nog dom inte förväntat sig, och jag förväntade mig censur, men fick sedermera höra från en vän som sett inslaget.

Om några väcktes till liv där var det ju värt denna intervju..

 

Maktens manipulation

Mobilbatteriet började ta slut..

Jag behövde röra på mig och kolla var de andra var. Befälet från Medborgarplatsen, var nu vid Kungsträdgården, först bröt han av mig, så jag väntade. Sen sa han okej, nu kan jag prata, vi växlade några ord, hans kollegor kom och jag önskade dom allt gott och dom hälsade tillbaka och jag började lämna platsen.

I slutändan är vi alla människor, bakom västen, bakom uniformen, bakom ytan finns säkerligen många patrioter och hjärta för folket, att skydda folket är grunden i deras ed. Många upplevdes inte gilla situationen överlag men följde sin plikt.

Egentligen leker makten med oss alla, att media vinklar något fridfullt till kaos, allt för att sälja, då kaos säljer mer än lugn, men ger också ökad splittring. En taktik som fördes mellan åren 1933 och 1945 för att polarisera, dela upp folket, sortera, isolera folk mot varandra för att öka ytterligare splittring och kaos.

Men det kommer att komma en dag, en dag där vi alla står enade och detta har redan börjat i flera länder och policeforfreedom.org har skapats.

Det handlar inte om nån teori, det handlar om att sanningen är mer fruktansvärd och svår att acceptera. Det handlar om propaganda och ett informationskrig styrt av världens mäktigaste män för att driva med folket och använda oss som marionetter, vända oss mot varandra för att driva sin egen agenda och att manipulera folket.

 

Sanningen är på väg

Kan du acceptera den?

Kan du gå igenom rädsla för att se fakta?

Kan du koppla ifrån samtliga stora media och bilda din egen uppfattning?

Kolla centrala källor som Läkemedelsverket och SCB.

Ha ett logiskt och kritiskt tänkande, inte bli matad av en manipulerad mediabild?

Till exempel är normal utveckling på vaccin mellan cirka 5-10 år.

Helt plötsligt kom ett ”virus” från CCP-Kina och på cirka 9 månader kom ett vaccin?

Känns inte något fel?

Är det inte värt att läsa innehållet se vilka ämnen som är med?

Du väljer din väg…lyssna inte på någon, lyssna på dig själv och undersök för i slutändan handlar det om en sak: barnen och vilken framtid du vill skapa.

 

Daniel Forsius

Daniel Forsius med den tyske läkaren Heiko Schöning till vänster.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!