Annie Lööf följde bara Bilderbergarnas instruktioner

Annie Lööf lyckades slå sönder Alliansen som befann sig i ett farligt läge där man riskerade bli beroende av Sverigedemokraterna och blev därmed av med den av Bilderbergarna så fruktade europeiska nationalismen, skriver Hans Myrebro i sin krönika.

publicerad 28 november 2018

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Annie Lööf lyckades tydligen. Hon lyckades slå sönder Alliansen som befann sig i ett farligt läge. Den riskerade nämligen att bli beroende av Sverigedemokraterna som ju klassas som nationalistisk. Och Lööf har de gångna åren fått klart för sig att nationalism är det farligaste som finns.  Det fick hon bland annat lära sig på Bilderbergmötet förra året på samma sätt som Fredrik Reinfeldt fått lära sig det några år tidigare, med känt resultat.

I Bilderberggruppen samlas varje år gräddan av dem som har huvudet på skaft och mer makt än vad man kan hantera. Och man inbjuder till dessa möten några framstående personer som har förmåga att lyssna och lyda och hålla tyst- mötena är nämligen hemliga. År 2017 var Annie Lööf en av dessa inbjudna. Strikt regim råder. Betänk vad David Rockefeller yttrade vid ett av mötena på 1990-talet:

Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar”.

Men Bilderbergarna hade mera på sitt program. Vad sägs om det här hämtat från Daniel Estulins bok om samma grupp.  Nato ska bli FN:s världsarmé. En annan programpunkt fastslår att, den Internationella Domstolen i Haag, (som redan nu helt går USA:s ärenden) ska stå för det enda rättssystemet i världen.

Eftersom jag kallar mig historiker så är det intressant för mig att veta vad som deras program säger om historiekunskapen. Där heter det:

Ett av skälen till att den Europeiska Unionen… strävar efter en större generell kontroll över utbildningen är att man vill tillåta  en-världs-globalister att sterilisera världens sanna förflutna. Deras insatser bär fantastisk frukt. Dagens ungdom är nästan fullständigt okunniga om historiens lärdomar, individens fri-och rättigheter och betydelsen av frihet.

Och vi får inte glömma, att för nationalisten är historiekunskapen en stor tillgång. För globalisten är den en lika stor belastning.

Till råga på allt så har Annie Lööf låtit sig bli invald i Trilaterala kommissionen som inte står Bilderberggruppen efter när det gäller att i slutna rum konspirera för mer makt åt dem som redan har den.

Birger Schlaug och Malou Lindholm skriver om Lööf:s inträde i Kommissionen att:

Den privata elitorganisationen gör Annie Lööf högst olämplig som både statsminister och minister, det är extremt dåligt omdöme.

Och jag kan bara hålla med.

Hade hon istället för att bevista dessa möten stannat hemma och läst historia, så hade kanske funnit att vi en gång hade en statsminister som hette Tage Erlander. Han såg sig som nationalist och han kunde i riksdagen 1965 fastslå att: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare  lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

Detta hindrade honom dock inte från att ha dörrarna öppna åt alla håll. Så kunde han till exempel ta med Nikita Chrusjtjov på en roddtur med Harpsundsekan. Kan någon av ärade föreställa sig att någon av våra globalsmyckade partiledarna i en tänkt kommande situation skulle kunna ta med Vladimir Putin på en liknande tur. Och hade ( Gud det förbjude) en folkdräktsklädd Åkesson till sommaren fått möjlighet att ta med nyss nämnde ryske president på en tur med ekan, så kan jag tänka mej att SÄPO skulle bönfalla marinen om att sänka farkosten.

 

Hans Myrebro

Om skribenten:

Hans Myrebro är en pseudonym. Han har bland annat författat boken NATO – ett monster på katastrofkurs.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!