Coronarepressionen

Youtube censurerar medicinska experter

publicerad 23 oktober 2020
America's Frontline Doctors coronakonferens censurerades av Youtube. Läkaren Simone Gold i förgrunden.

Youtubes omfattande censur fortsätter att hårdna. Nu har den sociala mediejätten börjat radera material även från praktiserande läkare och medicinska experter som ifrågasätter det officiella narrativet kring coronaviruset.

Den Los Angeles-baserade läkaren Simone Gold meddelar på Twitter att Youtube har censurerat en konferens där läkare från hela USA deltog för att diskutera coronaviruset, hydroxiklorokin som behandlingsmetod och överdrifter kring virusets farlighet.

Trots att det var licensierade läkare som diskuterade ämnet så menar Youtube att uppladdningen av konferensen bröt mot regelverket – varför det man bara censurerades utan därtill också förhindrades från att ladda upp nytt material under en veckas tid.
Vi anordnade en konferens med läkare från runt om i landet som personligen behandlat coronapatienter och som pratade om behandlingsalternativ och även diskuterade virusets patologi och dess implikationer. Videoklippen har nu raderats från Youtube, varför?” frågar sig Gold.

Om man efter avstängningen laddar upp liknande material som ifrågasätter eller erbjuder andra lösningar än det officiella narrativet i coronafrågan, kommer man stängas av igen, meddelar Youtube.

Youtube censurerar nu öppet medicinska…


 


Liknande artiklar: