IT/Övervakning

Vimeo stängde ned Project Veritas och Natural News samma dag

James O'Keefes mediaplattform Project Veritas har stängts av från videotjänsten Vimeo.

Videoplattformen Vimeo stängde, på samma dag, ned de självständiga nyhetsplattformarna Project Veritas och Natural News. Detta kan ses som ett tecken på att Vimeo är en del av ett konsensus bland de stora tech-företagen, vilka systematisk tystar ner oberoende journalistik menar Mike Adam bakom Natural News.

Project Veritas släppte en uppmärksammad video som visade en av Googles högsta chefer, Jen Gennai, erkänna att Google är involverat i en härva för att påverka valresultat och tysta ner konservativa uttalanden. Googles plattform YouTube tog bort den avslöjande videon i ett desperat försök att tysta ner avslöjandet, meddelar Mike Adams.
Trots att videon togs bort från YouTube fanns den kvar på Vimeo, Bitchute och Brighteon.com där den fortsatte att få många visningar.

Vidare stängde Vimeo ned Project Vertias konto, tog bort alla deras publicerade videos inklusive videon i fråga som avslöjar Googles aktiviteter.

Big Tech och deras censurmaskin verkar vara i panikläge, eftersom Project Veritas uppmanar fler visselblåsare att komma framåt. Dammen kan öppnas på dessa monolitiska företag som tydligen har ljugit för allmänheten om vad de planerar bakom kulisserna”, uppger Big League Politics.

Det som har blivit klart är att en lång lista med stora tech-företag som Vimeo, Google, Twitter och YouTube är engagerade i samordnad kriminell racketeering och bedrägeri för att tysta alla oberoende röster samt stärka sitt monopol”, skriver Mike Adams.

 

Artikeln har tidigare publicerats på NewsVoice

Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!