Ron Paul manar till kamp mot ”vaccinationspass”

Coronarepressionen

publicerad 8 april 2021
- av Isac Boman
Ron Paul.

Den libertarianske politikern och profilen Ron Paul varnar nu för att den amerikanska regeringen kan använda vaccinationspassen för att kontrollera medborgarna och begränsa deras friheter och uppmanar alla att stå upp emot repressionen.

Den tidigare kongressledamoten konstaterar att ett vaccinationspass som är nödvändigt för att resa eller genomföra dagliga aktiviteter slutligt skulle bekräfta att amerikanernas liv i själva verket tillhör regeringen och inte dem själva.

– De äger friheten och nu kommer du få tillåtelse att använda en liten bit av den. De kommer att ge ut en liten del men du kommer aldrig få tillbaka vad du borde få, konstaterar han i sitt program the Ron Paul Liberty Report.

Sedan tidigare har Biden-administrationen bekräftat att man arbetar tillsammans med techbolagen för att ta fram olika appar för vaccinationspassen. På delstatsnivå har New York redan tagit fram ett digitalt certifikat som visar att du vaccinerat dig och som därför också ger dig tillgång till olika event och aktiviteter.

Ron Paul varnar vidare för att vaccinationspasset kan komma att användas för att reglera nästan alla delar av människans liv, inklusive vart man får gå någonstans och vilka aktiviteter du får delta i. Pauls förhoppning är att amerikanerna till slut vaknar upp och motsätter sig passen. Om de inte tydligt tar ställning mot dessa förebådar han att det hela kommer att sluta mycket olyckligt.

Om det inte stoppas kommer de som gjort dessa förfärliga förutsägelser om hur illa det kan bli att få rätt, slår han fast.

Vidare uppmanar den gamle libertarianen människor att ta kontakt med sina familjer och vänner och starta upp gräsrotsrörelser mot identifikationsprogrammen och att det är hög tid att folk inser vad livet och frihet verkligen betyder.

På sociala medier från Paul medhåll av många som oroar sig för att vaccinationspassen kommer att ta mänskligheten närmare en dystopisk mardröm och många hoppas också att Högsta domstolen slutligen kommer att göra bedömningen att passen bryter mot landets konstitution.

Andra tycker istället att vaccinationspassen är en positiv utveckling och menar att coronaviruset är ett större hot än att folket får sina friheter borttagna, varför det också finns skäl att införa det medicinska apartheid-systemet.

Hittills has passen inte fullt ut blivit implementerade i USA men de har tagits i bruk i andra delar av världen – exempelvis Kina och Israel – där medborgare som inte kan bevisa att de vaccinerat sig tvingas begränsa sina liv och inte får tillgång till samma service som övriga.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!