Nu lanseras covidpass som chip – under huden

Totalitära samhällsutvecklingen

publicerad 15 november 2021
- av Sofie Persson
Biohackaren Hannes Sjöblad.

Vinna eller försvinna för Nordens viktigaste dagstidning!


96 450 kr av 100 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Den teknokratiska utveckling som oberoende analytiker under lång tid varnat för fortskrider i rask takt. Nu kan man få ett covidbevis som ett implanterat mikrochip som enkelt kan läsas av med mobilen.

I en video från Schibsted-tidningen Aftonbladet förklarar biohackaren Hannes Sjöblad hur man enkelt kan operera in ett chip i handen, eller annan vald kroppsdel, med en smart ID-kod i sig för att enkelt kunna lagra information.

Man kan använda det för att öppna dörrar eller andra praktiska vardagsfunktioner, säger han.

Sjöblad menar att man med hjälp av mobiltelefon i princip kan programmera in den information man vill ha på chippet och berättar att han själv just nu har två chip i kroppen, ett av dem sitter vid hjärtat.

Det innehåller hälsosensorer som mäter min kroppstemperatur och som jag kan läsa av genom att svepa med mobilen ovanför chippet.

I armen har han ett annat chip där han har sina personuppgifter med bland annat kontaktuppgifter och blodgrupp samt samt även sitt covidbevis. Han sveper med mobilen över armen och visar hur snabbt det går att få upp QR-koden till sitt eget vaccinationsbevis.

Chippet är stort som ett riskorn och sätts in i huden med hjälp av en kraftig nål och samma teknik man använder när man chippar djur. På några minuter kan chippet sättas in.

Sjöblad arbetar på Epicentrum i Stockholm och har varit involverad med dessa typer av chip under en tid. I en artikel från Schibsted-ägda SvD Näringsliv 2018 berättade Sjöblad att han ansåg att ”mätning av hälsa är chipteknikens stora framtid”. Däremot menade han också att risken att bli kapad var stor.

Dessa chip är lätta att läsa vilket innebär att jag kan smyga fram till dig med min mobil och läsa vad som står på ditt chip. Jag brukar säga till folk att inte skriva sitt livs hemligheter på sitt chip, sade biohackaren då.

Lanseringen av det kroppsintegrerade chippet ligger i linje med något som analytiker under lång tid varnat för, bland annat mot bakgrund av projektet ID2020 som globalistiskt inriktade Microsoft, Rockefeller Foundation och vaccinlobbyorganisationen Gavi drivit under flera år – med målet att alla världens människor ska kunna identifieras digitalt, med en identitetshandling som är giltig hela livet.

Biologisk chippning av människor för identifikation och lagring av personlig information har samtidigt konsekvent avfärdats som ”konspirationsteorier” i mainstreammedia.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!