Coronarepressionen

EU arbetar för ”vaccinpass” redan till sommaren

publicerad 1 mars 2021
EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen.

Regeringscheferna i EU har enats om att tillsammans ta fram ett digitalt vaccinpass för att ”lätta” på restriktionerna för dem som kan bevisa att de tagit de kontroversiella vaccinen. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen menar att det nya apartheid-systemet ska börja implementeras redan till sommaren.

När förslag om ”vaccinationspass”, eller ”frihetspass” som de på orwellskt manér kallats till av vissa mainstreammedier, först lanserades under pandemin så fick dessa hård kritik eftersom de bedömdes vara mycket dystopiska, diskriminerande och integritetskränkande. Nu ser det dock ut att bli verklighet att människor inom EU för första gången tvingas bevisa att de injicerat sig med vaccinet för att de ska få resa och röra sig fritt och detta trots att det inkommit många rapporter om allvarliga vaccinskador och dödsfall kopplade till massvaccinationerna.

Ursula von der Leyen menar att man ännu måste ”enas” om hur projektet ska utformas och vad det ska användas till mer exakt innan vaccinpassen kan delas ut till vaccinerade medborgare.
– Det här kommer att ta åtminstone tre månader. Det…


 


Liknande artiklar: